Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Már a tegnapi keresgetéseim között ezeket is megtaláltam, sajnos egyik sem segített. Azaz annyit mégis, hogy kiderítettem ez a canberra valami hangért felelős, az meg nekem nem is kell a gwhere-hez.
A hibaüzenet másik fele lesz itt a fontosabb, az tartozik a kinézethez./home/chab7/.themes/qt4/gtk-2.0/gtkrc:11: error: unexpected identifier `gtk-icon-sizes', expected keyword - e.g. `style'
/home/chab7/.kde4/share/config/gtkrc:24: error: unexpected identifier `GtkTreeView', expected character `}'De egyelőre ezekre is hiába kerestem, még nincs eredményem.
Már azon gondolkozom lehet fel kellene tennem másik ablakozót is a KDE mellé, ami gtk-t használ, hátha azzal megoldódna a dolog. Csak félek, hogy szétbarmolom a jól működő rendszeremet (és alig 2 napja van fent Arch, totál kezdő vagyok benne). -
chab7
addikt
Konzolból indítva ezt írja:
/home/chab7/.themes/qt4/gtk-2.0/gtkrc:11: error: unexpected identifier `gtk-icon-sizes', expected keyword - e.g. `style'
/home/chab7/.kde4/share/config/gtkrc:24: error: unexpected identifier `GtkTreeView', expected character `}'Emiatt nem veszi fel a témát. Hogy lehet ezt javítani?
-
chab7
addikt
Bő egy óra google után - amivel nem találtam konkrétumot, csak olyan részleteket amiről következtettem valamire - sikerült forrásból lefuttatnom.
Most hagyok is egy nyomot magam után, hátha másnak jól jön majd az info.A ./configure után az intl mappában levő makefile fájl végén van ez:
@GT_YES@intlh.inst: intlh.inst.in ../config.status
@GT_YES@ cd .. \
@GT_YES@ && CONFIG_FILES=$(subdir)/$@ CONFIG_HEADERS= \
@GT_YES@ $(SHELL) ./config.status
@GT_NO@.PHONY: intlh.inst
@GT_NO@intlh.inst:Ebből a vastag a 206-os amit kifogásolt. Addig törtem a fejem, hogy mi lehet a baj vele, míg rájöttem hogy a yes/no a gtk jelenkétre utal (amit valamiért ebben a fromában az arch alatt nem tud értelmezni. Lett hát belőle ez:
intlh.inst: intlh.inst.in ../config.status
cd .. \
&& CONFIG_FILES=$(subdir)/$@ CONFIG_HEADERS= \
$(SHELL) ./config.status
@GT_NO@.PHONY: intlh.inst
@GT_NO@intlh.inst:És így lefutott a make és a make install is

Egy bajom van már csak. Bűn ronda a kinézete.
Más disztrók alatt szépen néz ki az ablak, de itt valami eszméletlen csúnya.
Hogy lehetne a KDE-hez igazítani a kinézetét? -
chab7
addikt
Sziasztok!
Lenne egy problémám. nem tudom feltenni a gwhere nevű programot.
Előzmények és részletek ITT
(hozzászólások 188-tól 192-ig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Pedig izzik a google, sok helyen látom ezt a hibát, de archra nem látok megoldást).
:
BoB