- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Bő egy óra google után - amivel nem találtam konkrétumot, csak olyan részleteket amiről következtettem valamire - sikerült forrásból lefuttatnom.
Most hagyok is egy nyomot magam után, hátha másnak jól jön majd az info.A ./configure után az intl mappában levő makefile fájl végén van ez:
@GT_YES@intlh.inst: intlh.inst.in ../config.status
@GT_YES@ cd .. \
@GT_YES@ && CONFIG_FILES=$(subdir)/$@ CONFIG_HEADERS= \
@GT_YES@ $(SHELL) ./config.status
@GT_NO@.PHONY: intlh.inst
@GT_NO@intlh.inst:Ebből a vastag a 206-os amit kifogásolt. Addig törtem a fejem, hogy mi lehet a baj vele, míg rájöttem hogy a yes/no a gtk jelenkétre utal (amit valamiért ebben a fromában az arch alatt nem tud értelmezni. Lett hát belőle ez:
intlh.inst: intlh.inst.in ../config.status
cd .. \
&& CONFIG_FILES=$(subdir)/$@ CONFIG_HEADERS= \
$(SHELL) ./config.status
@GT_NO@.PHONY: intlh.inst
@GT_NO@intlh.inst:És így lefutott a make és a make install is
Egy bajom van már csak. Bűn ronda a kinézete.
Más disztrók alatt szépen néz ki az ablak, de itt valami eszméletlen csúnya.
Hogy lehetne a KDE-hez igazítani a kinézetét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotó állvány eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest