Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Kezdōként fejest ugrottam a viz nélküli medencébe.
Az egyik gépemre feltettem az Omarchyt, ami rohadtul tetszik és valami hasonlót szeretnék Archon, hyprland fent van.Természetesen fogalmam nincs merre induljak...odáig eljutottam, hogy eltüntettem ezt az idegesitō feliratot az asztal felsō sávjából.
Feltettem a hyprpapert, igaz háttérképet nem tudok beállitani még 🙃.Hiányzik ami az Omarchyban alapból van hogy bal felül számokkal mutatja a workspacet.A hyprshell kell ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Tudományos Pandémia Klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB