Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c64fanhun
tag
Manjaron milyen beállításokat érdemes laptopon elvégezni a lehető legnagyobb akksi idő miatt?
Nem vagyok egy hatalmas linux guru, de szeretem használni, és azért foglalkoztam már vele. Van egy dell e7270-es laptopom, nem bírja olyan rosszul az akku benne de azért ha 10-20 percet ki lehetne csikarni belőle pluszba, hogy egyetemen jegyzetelés közben tovább bírja, vagy akár ha csak ágyban sorozatozok, az jó lenne.
Nem baj ha vissza veszi rendesen a teljesítményt mikor nincs töltőn, mert ha kell viszem magammal, de vannak helyzetek mikor nagyon nincs konnektor (ez általában nem a programozás óra).Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB