Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Engem is nagyon zavar (egy időben a billentyűzetet akartam szétverni miatta
), de szerencsére rátaláltam a Ctrl+L-re (Az összes dokumentum mentése), így megúszta a fizikai sérülést.A legszebb, hogy a Geany-ban sem működik a Ctrl+S. Szerintem valahol ütközés lehet, de nem tudom, hogy hol. Egy esti frissítés tett be neki (másnap reggel vettem észre), pacman logból vissza állva sem oldotta meg. Most semmi kedven újra konfigolni a teljes rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de szerencsére rátaláltam a Ctrl+L-re (Az összes dokumentum mentése), így megúszta a fizikai sérülést.
BoB