- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Lehet, hogy durva, de régebben az amd.iommu-val voltak gondok, hogy ki kellett kapcsolni kernel paraméterben, hogy használja a rendszer.
Itt egy régebbi Trinity GPU van, ráadásul egy Hd 5550-el, ami külön PCI-express slotban van. 4 évig pihent, újrapasztázás megvolt mind a GPU , mint a CPU oldalon. Én is konzolon jelentkezek be .xinitrc xfce4-session indítással. Egyelőre marad az 5.10-es kernel bónusz nehetízéssel virtualbox-al, dkms-el. Remélem javítva lesz.Viszont elmentem egy pc-szervízbe. Akkor laptopot használtam, Hp 2530p-t. Arch-al, konzolos belépéssel indított openbox-al. A csaj, simán kikapcsolta a power gomb hosszú nyomásával, ahelyett hogy egyszer nyomta volna meg röviden és kikpacsolt volna... Durva, hogy akkor meg most is nem ismerik a GNU/Lunix rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB