Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Pár hónapja még azt írtam a Firefox-ról hogy Chromium-hoz képest nagyon lassúcska szegénykém. Nos ez a héten változott. :)
    A Chromium amióta a 88-as verzióra váltott folyamatosan crash-el de ezt úgy kell érteni, hogy tényleg folyamatosan. :) Fel is rántott rendesen, gondoltam jól van akkor megy vissza a róka dacára annak, hogy korábban lassabbnak tituláltam. Hát nem, egyáltalán nem lassabb sőt! Megkapta a Wayland támogatást, és repeszt :D (Xwayland disabled)

Egyetlen hibája neki, hogy a weboldalakat folyamatosan mobilnézetben szeretné megjeleníteni.

Szerintetek ez mitől lehet?

Szerintem egykutya, ma már normális böngésző nincs. A Firefox még egy fokkal annyiból jobb, hogy kicsit kevesebb erőforrással beéri, több mindent tudsz állítani rajta, meg több normális plugin érhető el hozzá, meg a használatával nem a Google/Chrome-alapúság monopóliumát támogatod. De ma már a FF is elég szar, Wayland ide, mobil nézet amoda. Egyébként szerintem a mobil nézetet azért erőlteti, mert az RPi IGP-jét mobil GPU-ként érzékeli. Vagy a Wayland miatt.

Új hozzászólás Aktív témák