Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
- bill magyarra én ezt szoktam telepítéskor használni: echo KEYMAP=hu > /mnt/etc/vconsole.conf
De így utólag már szerkeszd meg erre az /etc/X11/xorg.conf.d/00-keyboard.conf fileodat erre:
Section "InputClass"
Identifier "system-keyboard"
MatchIsKeyboard "on"
Option "XkbLayout" "hu"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbOptions" "terminate:ctrl_alt_bksp"
EndSection
- vboxhoz kell ez is a xorg mellé: virtualbox-guest-utils Ez fent van? Mert ennélkül szerintem a startx el sem fog indulni, hiába van fent xfce4
- sudo fel van telepítve? mert alapból nem kerül felAmúgy ha nagyon nem boldogulsz, akkor szívesen megosztom azt a scriptet amit magamnak írtam, mikor újra kell telepíteni a gépemet. Igaz a partícionálás fix benne, de nyilván ezt (meg mást is) át lehet írni, meg uefi bootra szabtam, de nyilván az sem kötelező. Viszont kapásból még nem mutatnám meg neked, mert egyrészt egy külön öröm ha rájössz, hogyan kell, másrészt úgy meg is érted, hogy mit csinál, míg ha az enyémet nézed nem biztos hogy tudod mit miért kell. Persze ha nagyon nem boldogulsz, akkor megmutatom az enyémet, csak akkor utána majd meg kell értened, hogy mit miért

Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB