Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ne sajnáld. Tegnap lefekvés előtt nekiültem egy kicsit konfigolni és meglepődve tapasztaltam, hogy van copy/paste
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom 
Szerintem arról lehet szó amit korábban is írtál, mégpedig hogy FF (about:config) alatt is engedélyezni kell a Wayland-et. (csak gondolom akkor ugrik a copy/paste) de ezt az esti film után még lehet meglesem.jah igen!
Az egyik frissítés után a dmenu fagyasztotta a gépet, így tettem egy próbát a Wofi-val (ami nekem annyira nem tetszett), szóval hamar repült. Kis keresés után rátaláltam a nativ bemenu-re, így most azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet
) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI
egyszerűen imádom 
BoB