Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Nekem nem kéne GUI-s, de a qBittorrent eddig olyan jó volt, és annyira bevált, annyira a legfunkciógazdagabb linuxos kliens, hogy ezzel kivételt tettem. Egészen mostanáig. Ma viszont repült a gépről, mert még mindig nem javították ki a hibát, ennyi nap után sem, ami azt jelenti, hogy a belátható közeljövőben sem fogják. Tudtam egyébként, hogy nem szabad kivételt tenni, most meg is bántam. Töröltem, mert már másodszor fordult elő, hogy nem bírják időben lekövetni a libtorrent-rasterbar frissülését, ilyen banda szoftverét meg nem használom.
Nálam nem tett fel extrát a qBittorrent, mert a Qt-s dolgokat a Goldendict felrakta, igaz azt is dobni fogom majd, ha találok helyette jobbat.
rTorrentből nekem az hiányzik, hogy be lehessen állítani, hogy egyszerre csak x darab torrent töltődjön, a többi álljon sorba. Egyébként más vonatkozásban megfelelne, fapados, de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB