Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nekem az mc nem vált könyvtárat jobb és bal kurzorgombbal. Lehet hogy külön módváltással lehet (bár szerintem ilyet nem tud az mc), de alapból nem képes rá, ezt próbáltam.
A progikat mindig Rsn kapcsolóval távolítom el. Tegnap kipróbáltam azt is, hogy visszarakom a lightdm-et, és újra Rsn kapcsolóval eltávolítom, de megint otthagyta. Az egy dolog, hogy könyvtárakat és fileokat hagy ott, de hogy egy technikai user-t is meghagy minden jogával együtt, az elég nagy gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest