- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
Shyciii
üzenetére
Nem használok lightDM-et display managernek. Én tettem ignore állásra a logind-ben. Azt hittem hogy az xfce4 power manager lekezeli hogy ha lecsukom a kijelzőt akkor kikapcsolja. De nem. Tettem fel mate-t is ott se kapcsolja ki. Bebootoltam egy másik disztrót pendriverol az elementary os frey-at ami szintén systemd-s asszem, és ott se kapcsolja ki a kijelzőt csukáskor.
Szóval fura hogy nem automatán kapcsolja ki a delles laposom a kijelzőt csukáskor...Néztem én is handler scriptet de nem sikerült mert eleve nincs acpi könyvtáram az /etc/-ben. Systemd-acpid van helyette vag- micsoda...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB