- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
Shyciii #6543 üzenetére
Nem használok lightDM-et display managernek. Én tettem ignore állásra a logind-ben. Azt hittem hogy az xfce4 power manager lekezeli hogy ha lecsukom a kijelzőt akkor kikapcsolja. De nem. Tettem fel mate-t is ott se kapcsolja ki. Bebootoltam egy másik disztrót pendriverol az elementary os frey-at ami szintén systemd-s asszem, és ott se kapcsolja ki a kijelzőt csukáskor.
Szóval fura hogy nem automatán kapcsolja ki a delles laposom a kijelzőt csukáskor...Néztem én is handler scriptet de nem sikerült mert eleve nincs acpi könyvtáram az /etc/-ben. Systemd-acpid van helyette vag- micsoda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest