Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vargalex
üzenetére
Az amd-ucode csomag a telepítéssel jött, nem én tettem fel utólag. Most újratelepítettem ahogy Frawly ajánlotta. Lett is amd-ucode.img a /boot-ban. Beírtam az ArchLabs.conf-ba a meglévő initrd sor után az amd img-t. Mentettem, reboot és most elindult a rendszer.
Szerintem nem a sorrend volt a probléma, hanem nem volt amd-ucode.img, amit be szerettem volna tölteni.Feltételezem, hogy az ArchLabs telepítő script-jét kellene egy kicsit csiszolni, ha systemd boot kerül alkalmazásra. Akkor nem jön létre az img.
De ez így engem nem igazán zavar, hogy utólag kellett beállítani. Hiszen jó pár dolgot, service-t is utólag röffentettem be. Tudom most már erre is figyelni kell.
Közeleg nagyon az a pillanat, amikor tiszta Arch-ot fogok telepíteni magamnak. Ezek apró lépések, abba az irányba.
Köszi szépen mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB