- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2 #6037 üzenetére
Viszont egy negatív jelenséget felfedeztem ami sajnos érinti az Arch-ot és a (K)ubuntu-t is
Ezt nem volt érdemes felfedezni, NTFS-re dolgozni mindig is nagy processzor terhelést jelent Linuxos fs-ről. Az lenne egy igen szép baleset, ha valaki azt fedezné fel, hogy akármelyik disztrón nem így van!
(ezért is ellenjavallt NTFS-re torrentezni például)
A világ leggyorsabb SSD-it is használhatod, teljesen mellékes, írhattad volna azt is, hogy az összes géped piros otthon.
Keresgéltem a google-ban de megoldást nem igazán találtam erre.
Fentiek alapján nem meglepő.
de végülis nem tetszett a rendszer filozófiája
Jaj ne, ennyire fennköltek ne legyünk már, filozófus vagy te vagy mi? Ez ilyen nagyArchú dolog lehet, mert mindig filozófiáról beszéltek. Nem teszik a frissítési/csomagkezelési rendszere és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest