- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A klónokról nem tudok nyilatkozni.
Ahhoz képest azt emlegetve cikiztél! Ja és az Eltées Eleméreket is jegyeztem.
De az Arch-ban az a poén, hogy valóban nem DE-s felhasználóknak készült, hanem univerzális próbál lenni, hogy szerveren, meg minimalista konzolos, terminálos, WM-es felhasználáshoz is jó legyen. Persze felrakhatsz rá DE-t is, az kényelmesebb.
Potosan emiatt kezdtem átolvasni, mi a helyzet Arch topik terén, de azt szűrtem le, hogy eléggé égető lenne már egy WM-es topikot nyitni, mert gyakorlatilag a WM lényegét meg nem értve de büszkén és folyamatosan blogolja botladozásait ide átsértődött kollégátok.
Illetve azért kezdtem átnézegetni a hsz-eket, hogy lassan.......de ez csak régen volt Arch topik, fene se kíváncsi WM-es blogolásra. Még pár évet Eltées Elemérkedek inkább.Nyilván ha pl. felteszed Archra a Cinmanót, akkor az hoz magával minden függőséget, dbus, X.org, mesa, login manager, témák, default alkalmazások, stb..
Jó esetben egy részét a függőségeknek, pár éve már próbáltam. Amúgy meg logikus, hogy felrak mindent, hogy működjön, amiket használni akarok, ha már az öreg desktop bírja. Nem szenvednék évekig WM-ekkel, csak azért, hogy áltassam magam, woooow nekem ez is megy, aztán telepakolom QT meg GTK mix-szel és szidom a fejlesztőket, hogy fapados WM-re miért nem csinálnak ezer témát!
Szóval csinálj egy WM topikot, szerintem lesz aki hamar belakja, plusz a válaszaidból egész jó kis tudásbázis képződik lassan. (ill nem is lassan)
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest