Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ez az egyik hatalmas előny - szerintem - az Archnál, hogy te építheted össze alapelemekből az egészet, és még egy nem túl bugyuta kezdő is meg tudja csinálni, annyira jó a wiki.
S ahhoz képest, hogy elvileg instabilabbnak kellene lennie a verziós disztróktól, 3 és fél év alatt nem sok bajom volt vele. Persze akadt probléma is, nem tagadom, de Ubuntunál is voltak gondjaim, amikor még azt használtam. Azt nem is említve, hogy milyen sokat lehet tanulni a linuxról már csak a telepítéssel is, ráadásul terminálban dolgozni is nagyon megszerettem, hihetetlen, milyen könnyen meg lehet oldani dolgokat; megborzongok, amikor belegondolok, mennyi kattintás kellett volna egy-egy feladat megoldásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Klaus Duran: RCS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest