- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Peeeersze. Qt-s sötét téma, majd qt-s témaválasztó, meg a...lófaszt a seggébe a qt-nek
Inkább programokat váltottam, és egyelőre nem bántam meg. Köszi a javaslatokat, de kicsit elkéstél, mert már tegnap megtörténtek a váltások. Részben arra, amit pont írtál. Pl VLC helyett mpv lett, qbittorrent helyett transmission, Xnview helyett feh. Mondjuk azzal több munka volt, mert ugye parancssoros, úgyhogy megfelelően fel kellett paramétereznem, hogy úgy induljon el ahogy nekem tetszik, és persze ezt a paraméterezett desktop filet használtam fel a mimeapps szerkesztésére, mert ugye kézzel kellett hozzáadnom, hogy mely kiterjesztésekre használja a feh-t. Szal jó móka volt, dehát ezzel jár a minimál Arch működtetése
Notepadqq helyett viszont Sublime 3-ast tettem fel (bár érdekes, hogy a fejlécben UNREGISTERED van, mert fizetős), de jól működik. Azért megnézem az általad mondott SciTe -t is. Max ha egyik se jó hosszabb távon, akkor lesz Atom, de az meg jóval több, mint ami nekem kell, szal olyan mintha ágyúval lőnék verébre
Amúgy nem akarok 100%-ig terminálos progrikra váltani. Minimál rendszert akartam ez igaz, kis erőforrásigényű WM/DE-t ez igaz, de azért annyira nem, hogy csak a konzolos partancsok miatt hosszabb legyen bármilyen munkám. Így is sokat használom a terminált, mert pl sacd-s formátumok szétbontását is ott végzem, rendszerfileok módosítását is parancssorban végzem (nem nem mcedit, hanem nano), meg most már az mkv-re konvertálást is inkább ffmpeg-es parancssorban fogom megcsinálni. Úgyis ritka. Szal 100% terminálos programok használatának nem látom értelmét a részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest