Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Dell E7270 notebook. Akkumulátor töltöttség mérést/kijelzést lehet kalibrálni?
Egy ideje az a helyzet hogy nem tudom lemeríteni teljesen az akkumulátort. Első alkalommal amikor észre vettem 55%-ig. Majd néhány alkalom múlva már 35%-ig tudtam lemeríteni. Tegnap már 23%-ig merült miután 6%-nál jött a figyelmeztetés hogy tegyem fel tölteni. Sajnos sosem láttam mi történik pontosan. Lehet hogy a fenti még utoljára látott értékről hirtelen ugrott 6%-ra vagy gyorsan de folyamatosan változott. Úgy tűnik, hogy jó irányba halad a folyamat. Egy két hetente használom akkuról. Lehet ez a baj.
Mit lehet tenni ebben az esetben? Próbáltam keresni a nagy interneten, de nem találtam még megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Androidos tablet topic
- Asztalos klub
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB