Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nekem semmi bonyodalmam nincs vele, már több, mint 2 éve használom így. Ám ha bármi van, lehet ez szervíz, vagy valaki éppen bekapcsolja, amikor nem tudok róla és böngészgetni támad kedve, nem akarom, hogy illetéktelenek hozzáférjenek, különösen, hogy munkával kapcsolatos dolgok is rajta vannak. Így legalább garantált a rendszer integritása külső tényezők szempontjából, igazából csak én tudom elszúrni a dolgokat.
(#555) RBJ:
Van olyan csomag, pl. networkmanager-dispatcher-openntpd, ami késlelteti addig az openntpd-t, amíg nem épül fel a hálózati kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB