Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Most probaltam ki eloszor ezt a disztrot, tetszik a minimalizmusa, bar parszor meg tud szivatni a fuggosegek kezelesevel

Eddig Debian vonalon mozogtam (Ubuntu es tarsai) elsore kicsit forcsa volt a "minimalista" telepites.
Gyakorlaskent 3-4x ujrahuztam a rendszert "kezzel" vmware-ben (persze tutorial-al) a vegere mar eleg jol ment, bele lehet jonni.
Most Arch Anywhere-el raktam fol, ezzel persze egyszerubb, de jo volt elotte begyakorolni kezzel, mert igy az ember pontosan tudja mi is tortenik a hatterben

A fuggosegekre visszaterve, tenyleg vannak meg dolgok, amit szoknom kell

Pl VLC-t folrakva, valamiert a GUI-hoz a QT4-et csak opcionalis fuggosegkent kezeli, ezert nem indul el, ha elotte nem telepitem... Ill az MC indulasa dog lassu volt, mert a hosts fajlba nem irja bele a rendszer alapbol a hostnevet.
Kezdoknek nem ajanlott tenyleg, mert egy egyszeru program folrakasa is le tudja lassitani az embert (a fuggosegek miatt,ugye) de az tok szuper, hogy teljesen alap rendszert lehet folrakni, nincs teleszemetelve es csak az megy fol, amit te akarsz!
Szoval tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASUS routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB