- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
OK kozben meglett Arch Wiki-n
vlc-qt5
-
vampire17
addikt
Persze, nem azt mondom, hogy ezek gondok, csak elsore furcsa
Nyilvan megcsinalom en, ha nem akarnam csinalni, nem is Arch-ot raknek fol
Arra van valami otleted, hogyan tudnam elkerulni a teljes qt4 folrakasat vlc-hez?
ugye pl mpv-hez eleg a qt5-base, ami nem rak meg fol egy rakat haszontalan progit, de a qt4-hez ilyet nem talaltam...
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Most probaltam ki eloszor ezt a disztrot, tetszik a minimalizmusa, bar parszor meg tud szivatni a fuggosegek kezelesevel
Eddig Debian vonalon mozogtam (Ubuntu es tarsai) elsore kicsit forcsa volt a "minimalista" telepites.
Gyakorlaskent 3-4x ujrahuztam a rendszert "kezzel" vmware-ben (persze tutorial-al) a vegere mar eleg jol ment, bele lehet jonni.
Most Arch Anywhere-el raktam fol, ezzel persze egyszerubb, de jo volt elotte begyakorolni kezzel, mert igy az ember pontosan tudja mi is tortenik a hatterben
A fuggosegekre visszaterve, tenyleg vannak meg dolgok, amit szoknom kell
Pl VLC-t folrakva, valamiert a GUI-hoz a QT4-et csak opcionalis fuggosegkent kezeli, ezert nem indul el, ha elotte nem telepitem... Ill az MC indulasa dog lassu volt, mert a hosts fajlba nem irja bele a rendszer alapbol a hostnevet.
Kezdoknek nem ajanlott tenyleg, mert egy egyszeru program folrakasa is le tudja lassitani az embert (a fuggosegek miatt,ugye) de az tok szuper, hogy teljesen alap rendszert lehet folrakni, nincs teleszemetelve es csak az megy fol, amit te akarsz!
Szoval tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest