- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy erdekes problemara keresnem a logikus magyarazatot es egyben megoldast. Parabola GNU/Linux-t hasznalok liveSD-rol (main ISO), ami egy fully free Arch. Ha console-ban csatlakozok egy telefon WiFi hotspot-hoz wpa_supplicant-al egy TP-Link 722N adapterhez, akkor az egyik repohoz hibat dob pacman -Syy szinkronizalas kozben (altalaban a community.db). Ha etherneten keresztul csatlakozok a TP-Link 1043 OpenWrt routerhez, akkor hibatlan a sync.
pacman -Syu szinten valamiert problemas a telefonos Wi-Fi hotspot-al. Bizonyos csomagokra PGP signature hibat dob. De itt is foleg telefonrol, fentiekkel ellentetben ethernet-en keresztul sem jo mindig. Azt hiszem valami ilyesmit > error: package: signature from "User <email@archlinux.org>" is invalid error: failed to commit transaction (invalid or corrupted package (PGP signature)). Ami ugy latom nem ritka es eleg altalanos jelenseg Arch korokben. Ezen felul valamiert ugy gondolom, hogy van osszefugges, hogy telefonrol vagy ethernet-en keresztul csinalom, csak azt nem ertem, hogy miert. Ha a tukroket varialom (masikat hasznalok) az eredmeny valtozhat. Arra is gondoltam, hogy nincs-e valami teszt adott tukorre, hogy az mukodik-e mielott azt hasznalva probalok meg csomagokat telepiteni?
https://www.parabola.nu/mirrorlist/all/
Van egy altalanos troubleshooting a pacman/Package signing ArchWiki oldalarol:
# An outdated archlinux-keyring package. (ez up to date)
# Incorrect date. (az ido helyes)
# Your ISP blocked the port used to import PGP keys.
# Your pacman cache contains copy of unsigned packages from previous attempts.De ezek kizarva, mert:
# archinux-keyring is up to date.
# ido rendben.
# kizarva, mert mar volt sikeres repo sync & system update telefonrol.
# kizarva, mert live, epp most bootoltam.Marmilyen iranymutatas jol jon, megcsinalom a hazifeladatom en magam, nem varok konkret megoldast!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest