Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: R.I.P.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
Ez az Arch egyre durvább. Már nem tudom hányadik napja napi 100 megányi frissítéseket töltöget le. Persze még ezzel sem lenne bajom, mert jó, ha minden friss, de lehet néhány héten belül költöznöm kell, és lehet akár hónapokig is nem lesz normális netem, így nem tudom, hogy majd hogyan oldom meg a frissítéseket. Persze valami netféléről gondoskodok, de lehet a napi 100 megás frissítéseket nem fogom tudni megoldani, az havi 3 giga. Mondjuk az is igaz, hogy ezt csak az utóbbi időben kezdte, előtte azért inkább csak napi átlag pár mega frissítést húzott le.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Borderlands 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB