- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #2620 üzenetére
Átneveztem, hogy vissza tudjam állítani később, ha kellene.
Fel is ment az xfce.Melyik tetszik? Kinézetre a Gnome 3.14, mert szép, letisztult. Használhatóságra a Cinnamon, Mate, és xfce között eddig nem láttam különbséget. Szerintem mindegyiknél tök egyszerű, hogy mi hol van.
Mondjuk nem most raktam fel az archot, szóvala gnome3 már szokás alatt van egy ideje, de valahogy a többi még mindig átláthatótt számomra. A Gnome inkább tabletes.
Az a gnome előnye, hogy oldalra tudok pakolni mindent; bal oldal dash (dash-to-dock), jobb oldalt Docky.
Elul felül semmi, hogy legyen hely a függőleges dolgoknak is. 16:9-en ez szerintem jobb, mint az alul felül sávok.
A másik háromból ezt hiányolom, bár ott is tuti meg lehet oldani, de a 2.4-es cinnamon-nál szinte minden kiegészítő arra panaszkodik, hogy nem kompatibilis verzió. A GNOme3-nél ilyet csak egyszer tapasztaltam, de arra jött a frissítés hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest