- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Azt hittem, hogy ez egyedi. Tegnap a segítségetekkel dd-vel írtam meg a telepítőt és úgy tettem fel. FF és Chrome alatt is fagyott a x.org majd újraindítás után gyakorlatilag egyre gyorsabban már magától esett szét. Ugyan ez volt Ubuntu 14.04 alatt, ha emlékeztek, ezért beszéltetek rá a Manjaróra.
Eddig a böngészőre gyanakodtam, de ki van zárva, hogy az lenne a gyökérok. A Manjaro nálam kiesett, többet nem próbálkozom vele, főleg, hogy mindenképpen frissíteni kell, különben egy alkalmazást sem enged telepíteni. Még megpróbálom az Antergost és ha nem működik rendesen, akkor én befejeztem a Linux-szal való szórakozást. Meg kell állapítsam, nem való desktopra.
Nem kicsit vagyok most mérges. A Manjaro eszméletlenül jó volt a frissítéseg, egy röccenés nélkül. Erre tönkretették. Attól tartok, hogy ez kernel szintű probléma lehet, így az Antergos is ki fog fekündi, hiszen az is naprakész disztró. :s Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás, de stabil rendszerre szükségem van, a bánat fog hetente installálgatni.Ezt nem hiszem el!!! : Antergos 2014.05.14RC - 64bits - This is a Release Candidate. Stable images will be available soon
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB