- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel #1333 üzenetére
Nálam tökéletesen lefutott a frissítés a blogban leírtak alapján, abszolút problémamentes eddig az egész. Annyi változás történt hogy a Whisker menuből az utoljára használt programok listájára rezetet nyomott, de mást nem vettem észre.
Én mondjuk alapból szoktam nézni minden nap a blogjukat, még amikor Chakrát használtam egy rövid ideig még ott szoktam hozzá.
Nekem az a véleményem, hogy azzal a géppel amit használsz, egyszerűen rossz helyen állnak felette(d) a linux csillagok... mást nem tudok erre mondani, valszeg a gépedben van valami HW, amit nem komál a linux, vagy valami...
Én körülbelül 5-6 féle disztrót próbáltam ki ezen a notebookon (volt köztük ubuntu meg származékok is) és mindegyik működött, Debian is, minden. Én csak szimpátiából választottam a Manjaro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest