Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nálam tökéletesen lefutott a frissítés a blogban leírtak alapján, abszolút problémamentes eddig az egész. Annyi változás történt hogy a Whisker menuből az utoljára használt programok listájára rezetet nyomott, de mást nem vettem észre.
Én mondjuk alapból szoktam nézni minden nap a blogjukat, még amikor Chakrát használtam egy rövid ideig még ott szoktam hozzá.
Nekem az a véleményem, hogy azzal a géppel amit használsz, egyszerűen rossz helyen állnak felette(d) a linux csillagok... mást nem tudok erre mondani, valszeg a gépedben van valami HW, amit nem komál a linux, vagy valami...
Én körülbelül 5-6 féle disztrót próbáltam ki ezen a notebookon (volt köztük ubuntu meg származékok is) és mindegyik működött, Debian is, minden. Én csak szimpátiából választottam a Manjaro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB