Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Így már elő tudtam csalni, köszönöm szépen! Ezek szerint a Dropbox szépen fut és hozzáférek a beállításaihoz is. Van még itt mit tanulnom
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.Nem fogod elhinni!
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- 2x 10GBASE-T PCIe Network Adapter Card
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA V
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A Nod32 itt sem jelenik meg, így azt leszedem és keresek valami mást. Esetleg tudnál valamit ajánlani? Az UFW-t természetesen konfigoltam a wiki alapján már az elején.
Tegnap próbálgattam a sarkokba huzigálni a kurzort, de nem csinál semmit. Balra fent van a Tevékenységek indító, az feldobja a nyitott alkalmazások ablakait, ennyi. Most megint próbálgattam és véletlenül végighúztam a kurzort a képernyő alján, mire felugrott a systay. A képernyő aljára, középre kell húzni a kurzort GNOME alatt és működik
.
BoB