Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
_Dumber_
üzenetére
A file tallózás valóban rendszerbeállítás kérdése, nem pedig skpye-é. Ezt mondjuk én sem találom hol lehetne beállítani.
Az első kérdésre: a skype olyan szinten bughalmaz mostanában hogy nem csodálom... Nálam hasonló volt csak a fb messengerrel, ami értesítéseket küldött a jobb alsó sarokba, és miután eltűnt az értesítés, "virtuálisan" még ott maradt, mert ha odahúztam a kurzort, akkor a panel eltűnt, mintha levettem volna róla a kurzort. Ezen csak a KILL segített.
A skype meg nálam olyat csinált, hogy indításkor olyan szinten berántotta a gépet hogy a zene is beakadt (ami RAM-bó ment ;p) és a kurzor is megállt. Manjaron, és win7-en is. Szánalom. Ez persze csak azóta van amióta a MS szétlőtte kakirakétákkal az egészet és most úgy adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- OLED TV topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB