Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én lényegében csakis Looting mk2-vel megyek régóta, arra meg nem lehet medium shieldet rakni sajnos. Ahhoz a stílushoz ahogy én játszom egyébként nem igazán látom értelmét az mk3 pink augoknak sem a medium shieldnek, és itt elérkeztünk megint oda, hogy nincsenek jól balanszolva a jobb felszerelések, mert nem lehet igazán kihasználni őket vagy nem is érdemes, legalábbis soloban nem. Egyedül a looting mk3 survivor az egyetlen ami jött volna jól néha amikor exfiltől nem messze kicsináltak ARC-ok, azzal az auggal még sikerült volna úgy is a kijutás, de ez kb 3-4 eset 150 óra alatt.
kiezTe90
A turreteket én is napokig vadásztam anno mire jókor, jó helyen spawnoltak, de csomószor még akkor is bebugoltak és robbanás után eltűntek, legalább 6-7 ilyen eset volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

RazoR