Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pendre54
üzenetére
Ameddig nem HC pvp megy, addig simán fel tudod rántani a társaidat, ha még csak vergődnek és nem haltak meg. Szóval nem feltétlen kell slotot áldoznod a defibrillátorral.
A csapatolás meg full lutri, sokszor kapok olyat akinek vagy nincs mikrofon, vagy világtalan vagy mindkettő. Ha ilyet dob be melléd, akkor kb szivatva vagy, mert egyedül leszel csapatok ellen. -
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ingyenes is elég belőle, semmi értelmeset nem ad a fizetős.
Benchmarkokat van értelme elsősorban csinálni, azokat 1:1-be a Voltaic benchmarkokból emelték át. amit az egyik leghasznosabb aim training gyakorlatsor. Ott először az Entry-t csináld, ha mindent ki tudsz maxolni jöhet az Intermediate, ha az is megvan az Elite. Először menj egy fresh run-t elejétől a végéig, az kb 25perc ugye, aztán látod miben vagy jobb és miből vannak hiányosságaid, azokra utána célzottan rá tudsz feküdni.

Nekem az Entry elsőre kész lett maxra, az Intermediateből pedig sok scenario van ami már maxos, 1-2 ami még csak közelít hozzá.
Elite-t még nem kezdtem el.
Ez egy több hónapos, akár 1+ éves journey is mire Elite-t tudod csinálni, minden napi gyakorlással. Aki már az Intermediate-ben levő scenariokat meg tudja csinálni legalább a feléig az már egy bőven olyan aimer ami bármilyen aim heavy játékba elég skillel rendelkezik, szóval egy Arc Raidersbe bőven sok is. De szerintem fun, meg "sharp" marad tőle az ember.
Érzékenységből az az ökölszabály, hogy minél alacsonyabbra ami még kényelmes. Nekem 50cm/360 a sensim, és ugye minden játékba is ezt használom. -
-
Triathlete
senior tag
Lehet a napi feladatok miatt csinálják!.Ott már igazából nincs tétje, te sem buksz semmit pl bent a liftben, úgyis kimész, neki meg számolja a damage-et.
Tegnap du/este tényleg rengeteg volt a komplexusos, viszont a ma de. elég sima. Egy gyerek patkánykodott, de a 4-es shoti szétkapta hamar. Megkérdezte, hogy team up, mondom ok, erre tüzet nyit. Mindegy a többi player viszont a többi mapon is jó fej volt meg segítőkész.#1495pendre54 elhasználódik, free loadout jó választás míg bele nem jössz.
-
Eddig jóformán csak free loadout módban mentem be, és csak solo-ban, és gondolom, hogy emiatt is, még mindig csak a 13-as szint körül bóklászok.
Rápróbálnék a csapatban történőre, és oda már vinnék be defibrillátort, hogy fel tudjam szedni adott esetben a többieket. A kérdésem az, ha csak egy darabot viszek be, azt csak egy élesztésre tudom felhasználni, vagy akár többszöri alkalommal is, természetesen csak az adott körre értve? -
Sziasztok,
Wolfpack BP esetleg nincs valakinek feleslegbe? -
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elméletileg tovább lehet igen, mivel az Expedition is írja, hogy megmaradnak.
-
CptAdamica
nagyúr
Kész a deks is, már csak néhány lvl3-as munkapad fejlesztés kell és full. Az tudjuk, hogy a mostantól farmolt deks pontokat tovább majd lehet vinni?
-
szucsinka
őstag
Fogaskereket hol találok¿?? aaa. Nem találok autokban
-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
1 gomb az a pattogás
gyárilag left alt, a casualok meg nem tudják lekövetni.Én is szoktam látni akik próbálnak így körbeugrálgatni, csak elfelejtik, hogy működik az egerem
nem véletlen van Aimlabban is annyi órám amennyi, meg vagy 25 év FPS tapasztalat 
Múltkori vidije pont olyan volt, hogy streamerek szemszögéből összevágva ahogy lelövi őket és a nagy része annyi, hogy nem bírják eltaláni azért működik, ami elég hihetlen nekem mert közel sem olyan gyors a mozgás ebben a gameben, hogy probléma legyen. Ellentétben mondjuk egy Overwatch-al ahol ha Tracer cikázik azt tényleg nehezebb eltalálni.
-
SoulReaver
veterán
Mióta tudom craftolni a hatch key-t, azóta azt használom ha lehet...

Minig szólok előre, hogy dont shot, stb, ha vissza válaszol oké.. De nem veszem le róla a szemem. Kérdezni is szoktam általában... Gombát nem tudom, hol találnak majd, de senki nem tudta..
Sentinel firing core végül meglett a lezuhant drónokból... Kb a 10. ben lett...Damon a leszakadt út alá becsúsztam, be is szorultam... Buktam is a kis cuccaimat. Írtam a supportnak, képpel mindennel, hát ha..

Elég brutál
De ebben bőven van skill is... Úgy pattog, mint egy drogos bolha
-
Csandi
addikt
Igen az a baj, hogy soloban lehet 9 ember jófej de 1 vagy átver, vagy lekempel miközben lootolsz ezért már inkább senkiben nem szabad bízni és ott is mindenkire lőni kell.
Csak abban lehet bízni akinek lett volna lehetősege hátbalőni mert előbb meglátott és mégsem tette.
Il Toroval amúgy úgy néz ki van pump cancel method. [link]
Lövés -> Q -> vissza fegyver -> lövés
Vidiben látszik milyen gyorsan lehet így lőni
-
duronx
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jó olvasni hogy van pozitív élmény is, én tegnap csak soloban mentem s szinte minden 2. partiban levártak a kilépőnél s kampec
Még akkor is rám lőttek amikor mondta előre hogy ne lőj és én is mondtam. -
SoulReaver
veterán
válasz
Jack608
üzenetére
Anvil és toro párossal elég jól megtudtam védeni magunkat tegnap Dam-on. 4-es re fejlesztve és kiegekkel, brutál a sörétes! Tuti meglepődött a két tag, amikor elporladt az élet csíkjuk
Spaceportra egy osprey szinte kötelező.
Tegnapi pozitív élményem az egésznapos kockulásban(39. Szintről 48.-ig) soloban senki nem akart megölni. Olyan érzésem volt, hogy a solo playerek összetartanak. Mindenki csak lootol. Szedtünk le bastiont is vagy négyen. Embert is mentettem másik embertől
így is élvezetes volt.Duoban, trioban meg… nincs kérdés.
-
Novver
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszöntem

Amúgy hétvége mindig cancer minden ilyen játékban CactuS, egyszerűen estünk keltünk tegnap, míg hétközben szökőévente egyszer haltunk meg kb. Hétvégi Tarkov is ugyanez, azt el szoktuk engedni, ilyenkor jönnek elő a hackerek, sweatlord tinik és egyéb géntemetők.
-
Jack608
újonc
Burletta milyen fegyó? Életemben nem használtam, de most nézem inventory-t és van vagy 3. Érdemes bevinni vagy kuka?
Egy átlagos pisztoly könnyű lőszerrel. Emberek ellen tisztességes, de Arkok ellen nem érdemes használni. De vannak jobb pisztolyok is. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
heihachi
üzenetére
Ja, hétvégén úgy látszik kicsit több a komplexussal teli tini. Meg hát úgy általában a tömeggel jött több szemét is, volt megint egy dont shoot, aztán meg a menekülésnél jött a gránát... Mindez Dam-en. Igazán lehetne safezone a vége, mert amikor már megy a visszaszámlálás, akkor onnantól úgyse tud kilootolni.
-
heihachi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
lenyugodtak? 7-szer lottek le egymas utan. mondom, akkor jo, atmegyek a blue gate-re mert van ott 3 mission is, ott meg eddig 4 halalnal tartok. nem tudom mi van ma, de kibaszott faszfejekkel talalkoztam meg csak.
-
Csandi
addikt

Na lassan 100k
Nektek mennyi? -
Phobion
addikt
Éjjeli loot runok a legjobbak
(csak stresszes
)Kinek mennyi a rekord?
-
kzolee216
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sztem régebben is benne volt. Éppen most lőttük szét, jó loot-ot dobott
, mentünk is ki utána a fenébe. -
CptAdamica
nagyúr
Ez a cukiság is a patch-el került be?
-
Csandi
addikt
Anno igen, de ma már nem. Illetve CS-ben az NA scene mindig gyengéb b volt és ő is ott nyomatta. Nem is nyert Majort ugye.
D4v3: Mindent eladok ami nem az általam használt itemek kraftolásához kell vagy nem az az adott item amit használok, és mindent recycle-ölök ami olyan materialt ad ami az általam használt itemekt kraftolásához kell
-
D4v3
őstag
Te amúgy mit lootolsz még ki, mit adsz el? De lehet inkább úgy kérdezném, hogy nem kimaxolt accon mi lenne a jó hozzáállás a cuccokhoz? Értem, hogy a karóra mehet, mert nem kell questhez és sok pénzt ad, de ugye gyűlik az embernél minden szar folyamatosan amúgy is. Csomó gránát, barikád, chemcials, ilyen part, olyan part, halomban áll több mindenből több stack is. Gondolom sokan vagyunk, akik csak hordják össze a szemetet, majd egyszer jól jön címszóval. De mik azok, amik akár ott is hagyhatók a hullákban, ládákban és miből elég ha csak pár db vagy stack van és a többi mehet sell/recycle?
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, azért anno a CS-s teljesítménye nem nevezhető éppen átlagosnak, vagyis messze van az átlagtól. Nyilván ha az ember egész életében kompetitív játékokkal tolja, főleg FPS/TPSsel, akkor jobb lesz mint az átlag.
Ja igen, látszik a hétvégén több a vérpistike, már Dam BGn a scrapyardon is betámadnak a cinege hangú kölykök. De lassan lövik a pizsit.

UI: Bastion kört megcsináltátok már? Egyik asztalhoz kellene még mindig nekem, wolfpack van már 2-3 db, ha kell.
-
Csandi
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Tudom ki ő persze. Ebből él, nincs ebben semmi extra szerintem. Sokat kell játszani meg eredményesnek lenni. Minden játékban vannak ilyenek. Shroudék abszolút nem hatékonyan játszanak, de ezt el is mondta, hogy neki az a content ha mindenkibe beállnak, minden fightot bevállalnak különben nem néznék. Közben meg nem egy nagyon extra játékos, sokat van istenítve mert egy generálisan jó játékos mindenben, de minden játékban aki abban tényleg jó azoknak a közelében nincs Shroud.
Nekem csak a steames gametimeom 150 óra a topside időm nemtom mennyi. Naponta olyan 200k pénz körül szoktam csináni mivel a cuccok nagy részét recycle-ölöm nem sell, de azt el is szoktam költeni tradereknél, illetve haverjaim akik nem játszanak ennyit nekik mindig adok healing matokat, fegyokat, shieldeket, de a stashem még így is hasonló Cloakzy vagy bármelyik streameréhez. Sokat kell ölni, keveset halni

De amúgy meg kb. értéktelen a pénz a játékban, mindegy, hogy 1 vagy 7 milliód van.
-
Sunrider987
aktív tag
Nincs semmi "baj". Lehet kicsit megteveszto a no comment, de gondolom kiszurtad hogy a csakonak van 7 millio ingame penze. Neztem par arcot, kozte pl Shroud-ot is, az o vagyonuk az 2 millio korul volt. Ez a Cloakzy nevu tag a 3ik ember volt Shroud squadjaban amikor a Stella Montist megnyitottak, es az egyik ihletett pillanataban Shroud felfedezte hogy a jatek a menurendszereben hol trackeli a jatekban toltott idot(on surface). Neki 100+ orat mutatott es amikor korbekerdezte a tobbieket akkor Cloakzy benyogte hogy neki 300+. Shroud meglepodve megkerdezte hogy akkor mennyi penze van es a valasz az volt hogy 7 millio!! Ma elkaptam ezt a pillanatot es tenyleg.
-
Csandi
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mi a baj?
-
Sunrider987
aktív tag
No comment
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Megvéve, majd kérdezek egy csomó fárasztót ha neki kezdtem.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen itt is ez volt
főleg mivel elég közelik a spawnok, rögtön az elején már -
-
ACE-
addikt
Sziasztok, én is belépnék az Arc Raiders csapatba, hol vettétek a game-et? Simán Xbox-on vagy Steam-en, vagy megéri g2g-n vagy Eneba-n?
-
Frod
addikt
Ma először futottam bele szólóban férgekbe, de rögtön ketszer is, simán hagyja hogy mellé érj, meg Hello Raider, aztán hátat fordítassz és széttáraz
sebaj, meglett a Vendetta achi aztán meg volt egy jó free köröm Cityben. -
RazoR
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Vagy csak aki pvp-zni akar azok az új mapon vannak.
Csak szólóztam most és volt olyan kör, hogy találkoztam 6 játékossal és egyik sem lőtt rám.
-
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Soloban nekem is chill volt az uj map, duo/trio szokásos háborús övezet, de a beltéri harcok miatt szerintem a legfunabb eddig.
-
CptAdamica
nagyúr
Köszi, próbáltam már, de nem hozott jelentősebb javulást. Az az érdekes, hogy az apartmanoknál tisztán hallom, ha lootol valaki a másik házban, még azt is, hogy normál sebességgel járkál, néha meg azt sem, ha mellém érnek. Most a csörlős jelenetnél is hallottam, hogy fent visít valami gép, de hogy valaki érkezik lefelé, azt már nem.
Ettől az új pályától megint lenyugodtak az emberek:

És kész az expedíció és mindjárt a decks is, fénysebességgel haladok előre.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ezzel a hibával találkozott már valaki?
Nem tudok prémium coint vásárolni valamiért..
-
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Night mode-ot a hangoknál tudom javasolni, arc és lépés hangokat felerősiti
-
CptAdamica
nagyúr
Oké, úgy tűnik nem én vagyok a süket, fejhallgatóval lootolás közen megint 2 méterre jött oda úgy valaki, hogy csak azt hallottam, hogy köszön, szerencsére nem durrantott le. Most meg csörlőn akartam felmenni, mentem 2 métert majd fejemre esett valaki és lelökött, de csörlő hang is elment nyaralni, hát ez fantasztikus.

-
Phobion
addikt
Azért az durva, hogy a játék megjelenése óta nem tudok semmi mással játszani.
Köpködöm a pvp-t, de mégis egyszerűen nem mozgat meg semmi más. 😅
-
Csandi
addikt
válasz
nanofocus
üzenetére
Duo-ban readyztek be, és kiválasztjátok, hogy no fill.
Mi többnyire eddig is így játszottunk 3-mak ellen, de legutóbbi patchel bejött a duo que, a játék mepróbál duo-kat összerakni egy lobbyba, és ha nem megy csak akkor rak duo-k közé. De amúgy mióta ez bent van minden duo runonk duo lobby volt elnézve a többi csapatot.
Meg szerintem a játék dinamikája duoban a legjob, sokkal jobb élvezem mint trioban. Trio túl clusterfuck, solo meg túl unalmas és campes, meg ott nincs 2nd chance, lootlás közben lelőttek gg, duoban van revive meg carry potential is. 1v2 azért relatív könnyne hozható, 1v3 már nem igazán.
Na közben én már 3300 meriten, mindjárt megvan a 3600
eléggé adja az új map, pont a blue gate labor körüli fightok voltak a kedvenceim, itt meg az egész map olyan kb. -
RazoR
Topikgazda
Rendesen kiherélték azért az UE5-öt, hogy így fusson gyengébb gépeken is, se Lumen, se valós RTX.
A fekete spotokról is esik szó benne.
Én nem is értem miért nincs a játékban brightness meg contrast állítási lehetőség.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én sem megyek már free loadout-al, de az előbb bementem az új mapra, gondoltam úgysem találok semmit.
4 lila item, Anvil, etc....
De simán kijöttem, messziről köszön mindenki, barátságosak a népek.
Viszont a metrót megtalálni agyrém!!
Csak a vakszerencsén múlt.
Amúgy itt mi a vége, ha lejár a fél óra? -
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sajnálom ha nem jött be, de megértelek ha ezt érzed, akkor nem kell erőltetni. Nekem nincs olyan kör ami unalmas lenne. Élvezem, hogy fejlődök + egyre jobb itemeket tudok bevinni. Még azt se mondanám, hogy overgeared vagyok a többiekhez képest sőőőt, lvl 29 vagyok jelenleg, de itt a fight sokszor múlik azon is, hogy ki kezdeményez. Szóval ha okosan játszol, szar gearrel is lehet simán sikerélményed, igaz a free-t mostmár én elengedtem.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem csak az új mapra mondom, hanem az egész játékra. Minden night raid tele van fekete lyuk spotokkal, szobák sarka, autópálya alatt stb. Ezt ez megoldja.
spleenszuru: itt majdnem 140 óra már
-
spleenszuru
őstag
Na én is elengedtem a játékot, belement 22 óra, és ha belegondolok, nekem nem volt szinte semmi rewarding.
Egyszerre okoz unalmat, és izgalmat (a rosszabbik fajtát), minden egyes kör. Be kell látni, ez nem fun, nekem legalábbis.Hiába írjátok, hogy ez csak egy játék, ha egyszerűen nem mer az ember semmi komolyabbat csinálni, mert úgyis csak belehal.

18-as szintig jutottam, nincs egyetlen komolyabb fegyverem, gránátom, blueprintem, semmim. Wasp és Hornet voltak a legnagyobb ARC-ok, amiket leszedtem ezalatt.
Scrappy level 5 az egyetlen, amit "fel tudok mutatni", GG.Ellenben a The Finals rohadtul tetszik, szóval abba belemerülök.
-
-
csabi0805
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszi srácok,csak kíváncsi voltam hogy másnál is van e nehogy nálam legyen valami beállítás a konzolon vagy a tv-én félre nyomva.
Most olyat olvastam hogy a motion blurt ki kell kapcsolni aztán elvileg nem lesz.
Nem vagyok otthon majd holnap meglesem. -
Csandi
addikt
Na duoban uj mapon Lobby-ban elég nagy fight, kb. 15 percen át tartott, egymást után 7 duo jött, mindegyiket megynertük, elég fun volt

Ja és benyomva hagytam a fent külditt nvidia filtert. Játszottam pár kört a csúnyaságot megszoktam, visszanyomtam próbából egy nagy feketeség az egész játék.. marad a filter. -
Ma amúgy Buried Cityben nagyon durva pvp-ben volt részünk. 3vs3, ezt lehoztuk, de atomnecc volt, mert 1vs2 maradtam, de a 4-es anvil segített behúzni a fightot

Utána pucoltuk a térképet belefutottunk 1 srácba, aki pechjére egyedül volt, ellenben a tatyója alapján szétkukázta a térképet. Kinek mi kellett küldi beadtuk, majd go ki, erre 3as team campelte metrót. Velük elég sokáig lövöldöztünk, 2-t sikerült leszedni 1 meg elszelelt vmerre. Hullából 1et tudtam csak megnézni, Venator volt nála azt kihoztam, de amúgy már rogyásig voltunk szajréval, szal tipliztünk.
Nekem az ilyen kanyarok okozzák azt, hogy vmi eszméletlenül beszippantott a játék + az atmoszféra is hihetetlen. Fel is upgradeltem az accomat, úgy gondoltam ennyit megérdemelnek a fejlesztők. Skinből meg behúztam a Torpedót az vmi kegyetlen jól néz ki, illetve még egy bundle-t tervezek venni valszín a Gilded Driftcoat-t. -
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Én toltam a Tarkovot is, de megcsömörlöttem, most jön 1.0, de esélytelen, hogy visszamenjek. Ez nem annyira HC, mint a Tarkov volt, engem rettenetesen behúzott tippre ilyen 500+ óra bele fog menni részemről. Sőt kevésszer írok ilyet, de fejlesztők előtt emelem a kalapom, figyelnek a játékosok visszajelzéseire, illetve alapból egy nagyon jó játékot sikerült összehozni /itemek, grafika, hangok/
Csandi: Kipróbáltam ezt az nvidia filter beállítást, hát tényleg elég broken, konkrétan nincs sötétség, minden atom világos és gyönyörűen kirajzolódnak a player sziluettek
Pont akartam írni, hogy ma 2x szívattak le minket épületben, én szart se látok, max lámpával, ők meg úgy lőnek le, hogy esélyem nincs. EGyik fightnál mondjuk 1 gyereket leszedtem, mert az kijöt a fényre, ott már esélye nem volt
Azért remélem ezzel majd kezdenek vmit, enyhén szólva nem fair, hogy kb esélyem nincs épületen belül..
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
MEgcsináltam végig. 6csillag, annaki a tetején voltunk. KIcsit befásultunk oda, jó ez most itt. Nekem legalábbis tuti.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszik itt Ps5-ön.
Azért kérdezem,mert nekem van amikor megtörik a kép a játékban.
Kíváncsi lennék hogy másnál is van ilyen? -
Phobion
addikt
Zseniális
-
DiamondBack
senior tag
-
Csandi
addikt
900 merit járt érte ha beadtál megfelelő mennyiségű materialt. Most 3600 meritig lehet elmenni, aki összegyűjtötte a 900-at az annyival előrébbről indul.
100 xp = 1 merit, 24 nap van összeszedni a 3600-at. 150 meritenként kapsz egy rewardot, item, skin, premium currency. Ha 0-ról indulsz akkor is sima ennyi idő alatt, de persze kényelmesebb 900-ról indulni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Én sose voltam magy PvPs, főleg nem lövöldözésben, de ez nem gátol meg abban, hogy jól szórakozzak.
-
CptAdamica
nagyúr
3/2 kör arról szólt, hogy keresem a kijáratot, vagy 5x értem vissza ugyan oda, zseniális.

-
Csandi
addikt
Kipróbáltam ezt az nvidia filter beállítást, hát tényleg elég broken, konkrétan nincs sötétség, minden atom világos és gyönyörűen kirajzolódnak a player sziluettek. Viszont az elésség zavaróan magas, kiszúrja a szemem kb. annyira túlzó.
-
CptAdamica
nagyúr
Mi ez a pálya te.
Rögtön találtam 3 lila cuccot, jó kis birkózás lesz itt. -
RazoR
Topikgazda
Nyitva is az új map?
-
Csandi
addikt
Flow controller és magnetron ha valaki talál majd szóljon hol pls

-
Csandi
addikt
Na tényleg komoly az új map, ezt mire megtanuljuk fú

-
Frod
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Én Hunt-ból jövök, ez sokkal megközelíthetőbb/casual-abb, továbbá itt van progress olyan értelemben, hogy vannak questek meg tudod a saját portádat fejleszteni.
Abban ugye semmi ilyen nincs, ott csak te mint játékos leszel tapasztaltabb, és amit szerezni tudsz ami max pályaismeret és rutin.
-
Roland861010
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Már az Xboxot is elvitték.
Majd PC-n egyszer.
-
Phobion
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Kegyetlen durva ez az új map, itt aztán jól jön majd egy shotgun!
-
Triathlete
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
És már megy a második fázis ahol a megszerzett XP századáért számítja a rewardba. Ráadásul a cicomák elég jól passzolnak a tematikához! Ügyesek a srácok!
#1407Viiktor1989 De ha nem tud 300m-t haladni sem akkor érthető, hogy semmit sem élvez belőle.
Vígasztalásképp: [link]

-
Csandi
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát nem tehetek róla..
marad az éjszaka meg thunderstorm ahogy eddig is, oda rendes cuccokkal jönnek az emberek. Az itemek kopása meg healing drágább mint amit nappali raiden ki lehet lootolni emberekből.. 
Csigusz: nekem haverom Tarkovból jött, 3000 óra playtime, azt mondta itt nincs gear fear, sokkal casualabb nem kell annyira tryhardolni illetve, hogy nem kell egy lexikont memorizálni itemek miatt.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki tarkovból / mellől / jött ?
Érdekelne, hogy hogy látja a kettő játékot egymás mellett. -
Viiktor1989
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem ne add fel.
Nekem ez az első extract shooter játékom,teljesen új ez a téma.
Alapból nem lövök rosszul,viszont híján vagyok a jó cuccoknak, így többnyire zöld és kék fegyverekkel megyek be harcolni.
Igazából én nem streeszelek már azon,hogy folyamatosan újabb és jobb felszereléseket találjak,viszont így eselyém sincs a nagyobb vadak ellen,de tök jól elvagyok így is. Néha találok 1-2 lila cuccot, akkor rálövöldözök a rocketeerre is, játékosok ellen simán jó a zöld, kék fegyver is, szóval nem rossz ez,tudni kell veszíteni is, aztán a következő körben te leszel a nyerő
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Arc wikin ha megnézed szinte ugyanaz a statja a kettőnek, esetleg ha bemész gombát szedni egykét snithcet lepötyögtetsz vele és annyi
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ok, megy a levesbe, kettle-t utálom konkrétan.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem olyan mint a kettle csak kevesebb tárkapacitással, ugyanúgy semi, meg ugyanúgy kis sebzés
-
Burletta milyen fegyó? Életemben nem használtam, de most nézem inventory-t és van vagy 3. Érdemes bevinni vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyárilag left alt, a casualok meg nem tudják lekövetni.
Még akkor is rám lőttek amikor mondta előre hogy ne lőj és én is mondtam.