Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Én is szinte mindig friendly vagyok a legeleje óta (ahogy a korábban megosztott damage arányomon is látszott), mégis ez első köröktől kezdve rendszeresen találkoztam mindeféle indokolatlan pvp-vel, szinte minden körben. A sok sikeres kijutásom is csak azért volt mert bújkálok és kerülöm az ilyen storykat, ha valahol buli van akkor már megyek is a másik irányba, ha meg már rámlőnek akkor is sokszor elmenekülök ha még tudok, illetve nyilván olyan helyzet is volt bőven amikor a proxy chat békésebb irányba tudta vinni a fejleményeket. Ez egy jó darabig így ment, mert egyszerűen noob voltam, alig ismertem a pályákat, a combatot, eleve nem szeretem a 3rd p nézetet stb, és sokáig én csak arra mentem rá, hogy gyűjtögessek a level upokhoz, leírtam többször. Szóval nem tudom hogyan működhet ez a lobby szelektálás de nem hiszen, hogy túl sikeres lenne.
Most már, hogy az összes küldi és level up kész én is máshogy játszom kicsit, sokkal könnyebben belemegyek a pvp-be, illetve bizalmatlanabb vagyok mint az elején, a ködös figurákat én se tolerálom már a közelemben de alapvetően még mindig több a békés kör nekem is ahol semmi összetűzésbe nem kerülök, ettől függetlenül minden körben repkednek a raider fáklyák itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR