Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

válasz sixpak #2573 üzenetére

Én is szinte mindig friendly vagyok a legeleje óta (ahogy a korábban megosztott damage arányomon is látszott), mégis ez első köröktől kezdve rendszeresen találkoztam mindeféle indokolatlan pvp-vel, szinte minden körben. A sok sikeres kijutásom is csak azért volt mert bújkálok és kerülöm az ilyen storykat, ha valahol buli van akkor már megyek is a másik irányba, ha meg már rámlőnek akkor is sokszor elmenekülök ha még tudok, illetve nyilván olyan helyzet is volt bőven amikor a proxy chat békésebb irányba tudta vinni a fejleményeket. Ez egy jó darabig így ment, mert egyszerűen noob voltam, alig ismertem a pályákat, a combatot, eleve nem szeretem a 3rd p nézetet stb, és sokáig én csak arra mentem rá, hogy gyűjtögessek a level upokhoz, leírtam többször. Szóval nem tudom hogyan működhet ez a lobby szelektálás de nem hiszen, hogy túl sikeres lenne.
    Most már, hogy az összes küldi és level up kész én is máshogy játszom kicsit, sokkal könnyebben belemegyek a pvp-be, illetve bizalmatlanabb vagyok mint az elején, a ködös figurákat én se tolerálom már a közelemben de alapvetően még mindig több a békés kör nekem is ahol semmi összetűzésbe nem kerülök, ettől függetlenül minden körben repkednek a raider fáklyák itt-ott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés