- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
Feltettem, de azt mondja, h az ingyenes mesek kozul is csak az elso 5 oldal adja elofizu nelkul
Más:
mikor voltatok előszor nyaralni ?egy hete jottunk a 10 honapos kisfiammal, de… nem neveznem nyaralasnak
inkabb csak mashol elegitjuk ki az igenyeit. Legalabb 4 nap volt mire beallt az itteni napirend…
a sapka pl. nem marad rajta, 10-15 mp belul leveszi
milyen trukkel lehet a fejukon hagyni ? -
DeFranco
nagyúr
annyira nem vagyok otthon a témában, kezeld ezt eszerint, amit írok:
- tudtommal nem nagyon van ötpontos 15-36-os ülés, mindegyiket a kocsi saját övével kötöd be. kivételek persze lehetnek én nem tudok róla, érdemes egy nagyobb webshopban szűrni, hátha találsz legalább példát.
- sok egész jő ülés van, nem nagyon lehet leszűkíteni egy-két példányra az ajánlott ülések listáját, sok mindentől függ, rászánt összegtől, gyerek kényelmétől, isofixtől, stb. cybexek römerek besafek jók szoktak lenni de van ezeken kívül is jobb márka.
- isofixről itt is írtam már, köthető a gyerek nélküle is, szerintem nem kritikus biztonsági szempontból, de valamivel mégis biztosabb, mert egyrészt megakadályozza az oldalirányú elmozdulást másrészt nem szabadul el az ülés egy intenzív fékezésnél ha nincs benne a gyerek (tehát nincs rögzítve az ülés az övvel). egyébként szerintem minden ülésnél behajtható az isofix láb, tehát betehető isofix nélküli autóba is.
-
gubisadam
aktív tag
Engem a szülők nyitottságra neveltek, viszont mindig megmondták nyomatékosan hogy idegentől semmit nem fogadunk el, nem megyünk el vele, ha kocsival van akkor nem szállunk be, de még meg sem közelítjük ha hívogat. Más világ volt a 80as évek vége, 90es eleje, gondolom most sokkal több a veszély mint akkor. Saját gyerekemnek is hasonlót fogok tanítani, remélem hasznos lesz és hatásos.
két sztori: Lehettem kb 10 éves, sétáltam az utcán, eléggé bennem volt ez az idegenektől tartunk sztori, megállt mellettem egy autó, idősebb faszi köszönt és megkérdezte merre van az xy fodrászat, mondtam neki előre kb 100 métert majd jobbra és ott már látja, kérdezte hogy nem ülök be, elvisz addig hogy megmutassam, azonnal sarkon fordultam és sprintben elszaladtam....később is jónak itéltem a döntésem
másik sztori:
Feleségem Tatabányán nőtt fel, Gál István lakótelepen lakott és játszott az udvaron kb 6-7 gyerekkel karöltve, közte a nővérével is, ködösen emlékeznek a dologra, de lényeg az volt h ő kicsit le volt maradva a többiektől és megállt egy autó mellette, egy ember megragadta a karját és be akarta rángatni, szerencsére elkezdett övülteni mire a többi gyerek odafutott sikítva, övültve, mire elengedték őt és elsiettek a kocsival...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest