Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubisadam
aktív tag
Engem a szülők nyitottságra neveltek, viszont mindig megmondták nyomatékosan hogy idegentől semmit nem fogadunk el, nem megyünk el vele, ha kocsival van akkor nem szállunk be, de még meg sem közelítjük ha hívogat. Más világ volt a 80as évek vége, 90es eleje, gondolom most sokkal több a veszély mint akkor. Saját gyerekemnek is hasonlót fogok tanítani, remélem hasznos lesz és hatásos.
két sztori: Lehettem kb 10 éves, sétáltam az utcán, eléggé bennem volt ez az idegenektől tartunk sztori, megállt mellettem egy autó, idősebb faszi köszönt és megkérdezte merre van az xy fodrászat, mondtam neki előre kb 100 métert majd jobbra és ott már látja, kérdezte hogy nem ülök be, elvisz addig hogy megmutassam, azonnal sarkon fordultam és sprintben elszaladtam....később is jónak itéltem a döntésem
másik sztori:
Feleségem Tatabányán nőtt fel, Gál István lakótelepen lakott és játszott az udvaron kb 6-7 gyerekkel karöltve, közte a nővérével is, ködösen emlékeznek a dologra, de lényeg az volt h ő kicsit le volt maradva a többiektől és megállt egy autó mellette, egy ember megragadta a karját és be akarta rángatni, szerencsére elkezdett övülteni mire a többi gyerek odafutott sikítva, övültve, mire elengedték őt és elsiettek a kocsival...-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
DeFranco
nagyúr
annyira nem vagyok otthon a témában, kezeld ezt eszerint, amit írok:
- tudtommal nem nagyon van ötpontos 15-36-os ülés, mindegyiket a kocsi saját övével kötöd be. kivételek persze lehetnek én nem tudok róla, érdemes egy nagyobb webshopban szűrni, hátha találsz legalább példát.
- sok egész jő ülés van, nem nagyon lehet leszűkíteni egy-két példányra az ajánlott ülések listáját, sok mindentől függ, rászánt összegtől, gyerek kényelmétől, isofixtől, stb. cybexek römerek besafek jók szoktak lenni de van ezeken kívül is jobb márka.
- isofixről itt is írtam már, köthető a gyerek nélküle is, szerintem nem kritikus biztonsági szempontból, de valamivel mégis biztosabb, mert egyrészt megakadályozza az oldalirányú elmozdulást másrészt nem szabadul el az ülés egy intenzív fékezésnél ha nincs benne a gyerek (tehát nincs rögzítve az ülés az övvel). egyébként szerintem minden ülésnél behajtható az isofix láb, tehát betehető isofix nélküli autóba is.
-
Real_Necro
veterán
Úgy tudom az SL már nem sikerült olyan jól, mint az elődje. Nekem M-fixből van 2 darab, a másodikat használtan vettem.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
lorcsi
veterán
Feltettem, de azt mondja, h az ingyenes mesek kozul is csak az elso 5 oldal adja elofizu nelkul
Más:
mikor voltatok előszor nyaralni ?egy hete jottunk a 10 honapos kisfiammal, de… nem neveznem nyaralasnak
inkabb csak mashol elegitjuk ki az igenyeit. Legalabb 4 nap volt mire beallt az itteni napirend…
a sapka pl. nem marad rajta, 10-15 mp belul leveszi
milyen trukkel lehet a fejukon hagyni ?eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- BestBuy topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Projektor topic
- Robotporszívók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest