Új hozzászólás Aktív témák

• Speedy007

őstag

válasz kchris78 #941 üzenetére

Nekem ez az első almás telefonom nem tudok nyilatkozni hogy az elődei milyenek voltak/lehettek, teszteket láttam róla korábban illetve én is az almás telefonok lenéző táborát gyarapítottam helyjel közzel. De meg kell hogy valjam hogy kellemesen csalódtam benne.

Sokan az AI hiányát hiányolják (itthon sok értelmét nem látom többség még az anya nyelvén se tud helyesen nem hogy angolul tisztelet a kivételnek). Másik szempont hogy a sokat emlegetett Samsung AI megoldása ha minden igaz előfizetős lesz jövőre, a másik vetélytárs Xiaomi óvatos duhaj és inkább a Google féle felhő alapú AI megoldásra teszi a voksát mintsem elkezdjen fejleszteni egy saját verziót amit úgy elkaszálnak mint az Apple félét vagy a saját belpiacos romjukat így a global verzió meg egy egyedi kinézetbe bújtatot minimális változtatású stock android.

Másik gúny tárgya a kamera gomb hogy olyat fejlesztettek ki amit a Sony évek óta használ. Én speciel emiatt választottam a 16 Pro-t de csalódtam benne mert a zafír bevonatú gomb iszonyat csúszós ha szárazabb az ember az átlagostól illetve akárhogy állítom nincsen vissza jelzés hogy a rövid/közepes vagy a közepes/hosszú gomb nyomás esetén így könnyen lehet szerencsétlenkedni vele. De ennek ellenére nem rossz ötlet de egy kicsit többet agyalhattak volna rajna. Másik kettő a " nevetség" tárgya a 8GB ram mert ó már van közép kat. szinten is 12GB is (hiába hogy az IOS máshogy gazdálkodik ezze) illetve hogy 10 évvel korábbi szinten van az akkumulátor kapacitása ráadásul "elavult" Li-Ion technológiás akksit használnak a Li-Polimer helyett amiből már van szilícium-szén alapú is ami egy ideje már használnak a gyártók pl.Xiaomi 13-s széria óta. Így ennek tükrében sokak szerint érthetetlen az Apple húzása ha ragaszkodnak a kis helyre zsúfolt alaktrészekhez akkor a nagy energia sűrűségű akkumulátor ugyan abban a méretben mint a korábbi verzió Li-ion-ok a kisebb Apple telefonok esetén lazán meglennének a 4.000mha-s álomhatár hanem több a Plus/Pro Max esetén az 5.000mha vagy picivel több kapacitású akksi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés