Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s.Oliv3r

senior tag

Találkoztatok már ezzel a random megfagyással majd újraindulással? Én egy hete szívok vele... kb 5-ször csinálta. Azt hittem egyedi probléma és beszéltem apple-lel, és amúgy a telefon a távoli stabilitás teszten megbukott. Istyle azt állítja szoftveres, apple azt hogy hardveres és adjam le a telefont szervizben (2-3 hetet mondtak javítás/cserére mert se alkatrészük se cseretelefonjuk nincs). Na mindegy, sokan írták redditen valami icloud backup probléma, csinálni kell itunes-szal egy restore-t és mindent manuálisan visszapakolgatni. Megvolt (nem kis szívás), de tegnap megint újraindult... Alig van app rajta, képek zéró, fájlok zéró, direkt meg szerettem volna nézni, hogy alkalmazás csinálja-e a gebaszt.
    Ma reggel olvasom, már macrumors is ír róla - de amúgy reddit is csövön van a sztorival - elvileg csak a pro és pro max érintett. Mivel az apple azt hiszi hardver, ezért cserélgetik a telefonokat, de pár nap és az érintetteknek megint elkezdi a cirkuszt. Panic full log file-t is csinál, AOP PREFETCH REPORT-ot jegyez be. Azt írják sokan, hogy az AOP az hardveres hiba, bármit is jelentsen... de a cseretelefonokon is előjönnek ugyanúgy a hibák. Ha valaki nem kapta még meg a 16 pro-t meg pro max-ot, ne sajnálja. Evlileg a 18.1 beta 7 jó pár embernek megoldotta a problémát. :W

Új hozzászólás Aktív témák