- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #3728 üzenetére
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy én, mint az egyik apple "főbuzi" (elnézést de másképp nem tudom jellemezni magam), mindenem Apple, minden évben lecseréltem az Iphone-t, a zászlós készülékekre, amióta létezik, de lehet, hogy most nem fogom megvenni. Az autómban is akkora baromságokat csinál néha, hogy az elképesztő, pedig a BMW rendszere kimondottan az iphone-ra van kihegyezve. Vagy megveszem, de mellette ott lesz a Samu legújabb csúcsmobilja is. Egyszerűen ez a dizájn is, mintha valami ovisokkal rajzoltatnák meg. Belerakják a kihasználatlan baromi erős új cpu-t, kicsit javítnak a kamerán és le van tudva az egész.
Azért hoztam fel a samut, mert egyszerűen felüdülés volt kézbe fogni, használni (s25 ultra), amikor a kollégám odaadta pár napra. De lehet, azzal is lenne gondom hosszabb használat során. Ezt nem tudom. De hova tűntek az Apple-nél a dizájnerek?
De ez most kimondottan csak az iPhone-ra értem, mert a többi cuccomat, macbook pro m4 max, apple tv, mac studio, monitor etc.. mind mind nagyon frankón működnek és imádok őket. Még a kicseszett icloud is olyan dög lassú néha, pedig a legnagyobb tárhelyre fizettem elő, hogy jobban járok, ha gyorsan kell valami, akkor feltöltöm egy külső tárhelyre, mert nem tudom megosztani, mert képtelen gyorsan szinkronizálni.
Ezt is már vagy féléve tapasztalom. Főleg, akkor vagyok bajban, ha windows gép van előttem.Na mindegy, majd meglátjuk, nem kell egyetérteni ezzel, de manapság ez a véleményem, én örülnék a legjobban, ha rendszer úgy működne, mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest