- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
A Samsungnál a rózsaszínesedés a jellemzőbb.
Itt egy példa, G9N vs. LG
De ugye ezek sajnos OLED sajátosságok, nincs két egyforma panel még márkán belül sem.
Ráadásul többnyire szemből ezek nem is látszanak, én nem oldalról meg döntögetve nézem a telefont. Persze kinek mi
Az én LG-m tökéletes minden szempontból -
SpongyaBob
veterán
Nem vagy egyedül...
LG GVC jelen.
Én is itt tudtam , meg hogy kétféle gyártó van a kijelzőkre.
Így hogy sikerült kifogom egy hibátlan darabot - sehol egy sárgulás, vagy zöld folt - nem foglalkoztat mi van benne."Másodligás kijelzősök táborába tartozom az LG-mel"
Ez így valójában nem igaz, van jó és rossz panel mindkét oldalon, talán LG-nél egy kicsit több a rossz, de én nem egy nem kettő külföldi véleményt olvastam ahol bizony a samuval is voltak problémák.
Ja és az enyém sem melegszikKevésbé érzem melegnek mint az előző i11-et, pedig azzal sem volt gond ilyen téren.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Speedy007 #3505 üzenetére
Fogalmam sincs milyen van benne, nem néztem még, de hétvégén megnézem.
Làtatlanban, hogy nem tudom milyen kijelzővel szerelt a telefon, úgy mondom, hogy tökéletes minden szempontból.
Betekintési szög, színek, fényerő, mind nagyon jó. Semmi lilàs sàrgás beütés. A PWM sem zavar (eddig) pedig nagyon érzékeny vagyok rá. Valójában szebb kijelzőt nem nagyon láttam még.
Igazából nekem mindegy, hogy milyen panel van benne, ha kiderül hogy LG, én akkor is elégedett leszek.
Amúgy meg elég gàz ez a panellottó màr itt is....Na mindegy.Zsolt,72 Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest