Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz joey04 #2111 üzenetére

Viszonylag friss iP-osként tisztában vagyok vele, hogy a véleményem jelentősége kb. =|0| egyes ősiP-onosok szerint lehet, hogy a létezésem is sérti a kiválasztottak közösségét. Hmmm. Lesz***m...

Kernel panic? Utoljára akkor találkoztam vele, amikor egy desktop linux-on olyan helyen matattam ahol nem kellett volna. Telefonon a Redmi Note4-nél talán 1x, amikor hibásan töltődött le a barkácsolt ROM és ráadásul nem is a hozzá való recovery-vel telepítettem. Na az csúnya volt. Valamint az Y300-nál amikor Ubuntu-t telepítettem rá. Bár az inkább folyamatos FC volt. Kamera fagyással sosem, az indításkori fekete képpel 1x, amit egy kilép/indít megoldott.
    Amúgy mi a baj a kamera app-al? A szükséges minimumot tudja, ha több kell, ott az AppStore. A másik vesszőparipa a billentyűzet. Droid-on a swipe-ot kb. 10x próbáltam, de mindig az agyérgörcs kerülgetett tőle. Akármit telepítettem, valami hisztije mindig volt és 90%-ban kínszenvedés volt a pötyögés, pedig a Redmi Note4 és a Moto G60 kijelzője minden csak nem mütyűr. Az iOS keyboard app-ja buta mint a tök, kb. karos írógép szintű, de legalább kényelmes gépelni rajt!

Őszintén! A CC szerkesztési nézetének mikrolag-jai ki a kénköves lóf***t érdekelnek??? Direkt ellenőriztem és nem vettem észre lagot, de felőlem lagoljon nyugodtan.
    Ki az az elvetemült aki naponta 100x lép be a CC szerkesztő módjába és rángatja össze vissza mint egy hibbant foxi a lábtörlőt, csak, hogy rábökhessen, hogy "AHA!!! LAGGOL!!!" Most komolyan! Nem elég 1x beállítani az általad használni kívánt kapcsolókat (esetemben összesen 13db!)?

#2114 BogyóBP
    Nem vagyok prouser, de a 16Pro-m nem nagyon akar melegedni, sem töltéskor (lassú töltővel töltöm, ráérek), sem használat közben. Azt viszont észrevettem, hogy a kamera meríti az akkut rendesen. Pláne ha RAW/ProRAW-ban fotózok, a sima HEIF/JPEG nem annyira.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés