Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mrThomi addikt Köszi a felvilágosítást. Csak azért kérdezem, mert nem teljesen világos nekem ez az apple féle garancia, de hallottam, hogy az apple pl egy amerikában vett telót is szervizel európába ha még garis. Ezek jó dolgok. Nem otthon vagyok, de így már jobban értem. Számla hiányában például a 2.-dik évi gari teljesen felejtős lenne, vagy mondjuk imei alapján még úgy is bizonyítható a vásárlas dátuma stb ? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
		- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest