- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
madkiller #1069 üzenetére
Nem ismerem a srácot de angolul is Dunát lehet rekeszteni az ilyen megélhetési Apple szakértőkkel, "ezért NE VEDD MEG az iPhone 15 PRO-t" és akkor ilyen síros fejük van az indexképen meg meg van photoshoppolva a teló hogy izzik a hátulja stb. aztán 15 percet beszélnek a semmiről, hogy beleférjen két-három reklám.
Nyilván professzionális videózással nem fog két napot bírni, ahogy egy erős autó is tud 10 litert is fogyasztani meg 30 litert is, ha péntek este tízszer elrúgod neki a Váci úton.
Nekem egyelőre jók a tapasztalatok a sima Próval, szerdán volt eddig a legkeményebb napja, csináltam kb 100 fotót fele ProRaw, szinte egész nap max fényerőn és mobilneten volt, este szerkesztgettem a RAW-okat Lightroom-ban stb, igy lett 90% az akksi használat, a többi napom 50% és 70% között szór, délután 2 körül szoktam 25-30 százalékról 80-ra feltölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest