Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
vilma27
tag
Erről szerintem 1 hete akartam írni. Múlthéten vagy lehet, még azelőttin, nem emlékszem pontosan, de a kodálynál megláttam az egyik gyerekkori, illetve általánosbanoskoris szerelmemet, vagyis az egyiket. Erről már meséltem Művésznőmnek, de az a lényeg, hogy egy testvérpárról van szó, az idősebbik velem egy évfolyamban járt, de talán úgy van, hogy köztük sincs egy év, és a kisebbik és én köztem is csak félév van, mert ő 93as... és amúgy szerintem jobba is néz ki de csak egy kicsit, nem tudom, lehet mert az arcvonásai rajzos szemmel jobban érdekelnek, mert több érdekességet találok benne. De a bátyja neki meg imádom a humorát, illetve imádtam már nem nagyon találkozunk. De lehet jobb is így.
de ahogy a fiatalabbat láttam a buszmegállóban hááát
az valami egészen furcsa érzéssorozatot indított el bennem. Ezért úgy döntöttem, hogy megkeresem őket facebookon. Ezt meg is tettem és bejelöltem mind a kettőjüket
És nem sok pasi van akinek "megbocsátom" hogy nem barna a szeme, de ők benne vannak ebben a kivételben.
Ezt a bejegyzést mindenképp leakartam írni, elvileg már múlt7 óta, de valahogy mindig kiment a fejemből, pedig sokszor visszanéztem a képeiket, adatlapjukat és csak ma jutottam el idáig.
Na jólvan megyek x-factorozni...
Jóéjt...
Csók(K)
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ahogy a fiatalabbat láttam a buszmegállóban hááát
az valami egészen furcsa érzéssorozatot indított el bennem. Ezért úgy döntöttem, hogy megkeresem őket facebookon. Ezt meg is tettem és bejelöltem mind a kettőjüket
És nem sok pasi van akinek "megbocsátom" hogy nem barna a szeme, de ők benne vannak ebben a kivételben.