Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

[cold case]

Erről szerintem 1 hete akartam írni. Múlthéten vagy lehet, még azelőttin, nem emlékszem pontosan, de a kodálynál megláttam az egyik gyerekkori, illetve általánosbanoskoris szerelmemet, vagyis az egyiket. Erről már meséltem Művésznőmnek, de az a lényeg, hogy egy testvérpárról van szó, az idősebbik velem egy évfolyamban járt, de talán úgy van, hogy köztük sincs egy év, és a kisebbik és én köztem is csak félév van, mert ő 93as... és amúgy szerintem jobba is néz ki de csak egy kicsit, nem tudom, lehet mert az arcvonásai rajzos szemmel jobban érdekelnek, mert több érdekességet találok benne. De a bátyja neki meg imádom a humorát, illetve imádtam már nem nagyon találkozunk. De lehet jobb is így.
    :O de ahogy a fiatalabbat láttam a buszmegállóban hááát :Y az valami egészen furcsa érzéssorozatot indított el bennem. Ezért úgy döntöttem, hogy megkeresem őket facebookon. Ezt meg is tettem és bejelöltem mind a kettőjüket :B És nem sok pasi van akinek "megbocsátom" hogy nem barna a szeme, de ők benne vannak ebben a kivételben.
    Ezt a bejegyzést mindenképp leakartam írni, elvileg már múlt7 óta, de valahogy mindig kiment a fejemből, pedig sokszor visszanéztem a képeiket, adatlapjukat és csak ma jutottam el idáig.
    Na jólvan megyek x-factorozni...
    Jóéjt...:D
    Csók(K)

Aktív témák