Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
Aktív témák
-
vilma27
tag
Koránkelős, sokakat megrémiszt, hogy mit keresek én idefent már hajnali 8-9kor... de nem vagyok az a nagy déligalvós még h hajnali 4kor feküdnék le akkor is szemem a nap első sugaraira már kinyílik. Ez ma sem volt másképpen. Furcsa mód nyugodt voltam. az ágyamban 10-20percet biztos szoktam még feküdni és ezen-azon eltöprengeni, vagy csak egyszerűen bámulni a plafont
Olyan jó érzés fogott el. Hisz belegondoltam nem mondhatom el kinek mikor jön el a nap bármire is. Legyen az szerelem, barátság, esküvő, vagy az első együttlét vagy bármi a világon. A világ menetrendje megy és nem állíthatod meg sem a magadét és sem senki másét. A tegnapi rosszulérzem magam létem elmúlt. Részben ennek a gondolatnak köszönhetem és este még naplózás után kiültem szokásomhoz híven a kis fa hintaágyunkra, nagyon szeretem, csak lefekszek rá, és máris jön a két kis ennivaló kiscicám Jucus és Mucus, és tudják mindig, hogy mi bajom és sokszor ha problémám van halkan szinte a fülembe dorombolják a válaszokat. ez mindig nyugodtsággal, elégedettség érzésével tölt el.
Ma nagyon boldognak kell lennem, és úgy gondolom jó úton haladokfelé, majön a nagy család, jön a fél megye és fél Oros
ennek nagyon örülök. Nagyon családszerető vagyok, de mostanában egyre több veszekedést hallok akár a szüleimtől, testvéreimtől, vagy közeli ismerősünktől. Lehet én vagyok dilis, de mondjuk az is igaz, hogy sose voltam normális
de boldog vagyok. Ezekben a percekben és ma nem hagyom, hogy bármi elvegye a kedvem semmi. Ma ünnepelni kell...
Persze majd a barátokkal következő pénteken majd hogy ha megindul az élet a Művészetiben akkor majd közösen is megünnepeljük.
nem is mondtam!!! Olyan emberek is felköszöntöttek akikre apszolút nem vártam és, hogy ilyen sokan emlékezzenek erre napra. Hisz végül is mások szemében a tegnap csak egy átlagos augusztusi nap volt, semmi több... Ezért biztos nem látják ezt, mert nem kürtölöm szét a világnak, hogy vezetek kis naplót, gondolatokat, de KÖSZÖNÖM
Reggel én is barátnőm matek pótvizsgájára elmentem szurkolni, de sajnos nem jött össze neki, majd hétfőn megy a szóbelire. De vasárnap lejön hozzám és ha kell beleverem a matekot, jójó tudom, hogy mostantól büntethető vagyok, ezért ígérem csak óvatosan fogom csinálni.
De megyek is a buszmegállóba mert jön le a feladatokért amiket tegnap gyorsan összeállítottam neki, mert ma csak ezzel tudok segíteni neki.
Tegnap este ezt hallgattam lefekvés előtt, és egyszerűen olyan jól el lehet rajta merengeni, de afilm is nagyon szép, nekem először egy barátom mutatta és nem is olyan régen

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Olyan jó érzés fogott el. Hisz belegondoltam nem mondhatom el kinek mikor jön el a nap bármire is. Legyen az szerelem, barátság, esküvő, vagy az első együttlét vagy bármi a világon. A világ menetrendje megy és nem állíthatod meg sem a magadét és sem senki másét. A tegnapi rosszulérzem magam létem elmúlt. Részben ennek a gondolatnak köszönhetem és este még naplózás után kiültem szokásomhoz híven a kis fa hintaágyunkra, nagyon szeretem, csak lefekszek rá, és máris jön a két kis ennivaló kiscicám Jucus és Mucus, és tudják mindig, hogy mi bajom és sokszor ha problémám van halkan szinte a fülembe dorombolják a válaszokat. ez mindig nyugodtsággal, elégedettség érzésével tölt el.
ennek nagyon örülök. Nagyon családszerető vagyok, de mostanában egyre több veszekedést hallok akár a szüleimtől, testvéreimtől, vagy közeli ismerősünktől. Lehet én vagyok dilis, de mondjuk az is igaz, hogy sose voltam normális
de boldog vagyok. Ezekben a percekben és ma nem hagyom, hogy bármi elvegye a kedvem semmi. Ma ünnepelni kell...
nem is mondtam!!! Olyan emberek is felköszöntöttek akikre apszolút nem vártam és, hogy ilyen sokan emlékezzenek erre napra. Hisz végül is mások szemében a tegnap csak egy átlagos augusztusi nap volt, semmi több... Ezért biztos nem látják ezt, mert nem kürtölöm szét a világnak, hogy vezetek kis naplót, gondolatokat, de KÖSZÖNÖM
Reggel én is barátnőm matek pótvizsgájára elmentem szurkolni, de sajnos nem jött össze neki, majd hétfőn megy a szóbelire. De vasárnap lejön hozzám és ha kell beleverem a matekot, jójó tudom, hogy mostantól büntethető vagyok, ezért ígérem csak óvatosan fogom csinálni.