Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Koránkelős, sokakat megrémiszt, hogy mit keresek én idefent már hajnali 8-9kor... de nem vagyok az a nagy déligalvós még h hajnali 4kor feküdnék le akkor is szemem a nap első sugaraira már kinyílik. Ez ma sem volt másképpen. Furcsa mód nyugodt voltam. az ágyamban 10-20percet biztos szoktam még feküdni és ezen-azon eltöprengeni, vagy csak egyszerűen bámulni a plafont :) Olyan jó érzés fogott el. Hisz belegondoltam nem mondhatom el kinek mikor jön el a nap bármire is. Legyen az szerelem, barátság, esküvő, vagy az első együttlét vagy bármi a világon. A világ menetrendje megy és nem állíthatod meg sem a magadét és sem senki másét. A tegnapi rosszulérzem magam létem elmúlt. Részben ennek a gondolatnak köszönhetem és este még naplózás után kiültem szokásomhoz híven a kis fa hintaágyunkra, nagyon szeretem, csak lefekszek rá, és máris jön a két kis ennivaló kiscicám Jucus és Mucus, és tudják mindig, hogy mi bajom és sokszor ha problémám van halkan szinte a fülembe dorombolják a válaszokat. ez mindig nyugodtsággal, elégedettség érzésével tölt el.
    Ma nagyon boldognak kell lennem, és úgy gondolom jó úton haladokfelé, majön a nagy család, jön a fél megye és fél Oros :C ennek nagyon örülök. Nagyon családszerető vagyok, de mostanában egyre több veszekedést hallok akár a szüleimtől, testvéreimtől, vagy közeli ismerősünktől. Lehet én vagyok dilis, de mondjuk az is igaz, hogy sose voltam normális :N de boldog vagyok. Ezekben a percekben és ma nem hagyom, hogy bármi elvegye a kedvem semmi. Ma ünnepelni kell...
    Persze majd a barátokkal következő pénteken majd hogy ha megindul az élet a Művészetiben akkor majd közösen is megünnepeljük. :K
    :Y nem is mondtam!!! Olyan emberek is felköszöntöttek akikre apszolút nem vártam és, hogy ilyen sokan emlékezzenek erre napra. Hisz végül is mások szemében a tegnap csak egy átlagos augusztusi nap volt, semmi több... Ezért biztos nem látják ezt, mert nem kürtölöm szét a világnak, hogy vezetek kis naplót, gondolatokat, de KÖSZÖNÖM :R Reggel én is barátnőm matek pótvizsgájára elmentem szurkolni, de sajnos nem jött össze neki, majd hétfőn megy a szóbelire. De vasárnap lejön hozzám és ha kell beleverem a matekot, jójó tudom, hogy mostantól büntethető vagyok, ezért ígérem csak óvatosan fogom csinálni.
    De megyek is a buszmegállóba mert jön le a feladatokért amiket tegnap gyorsan összeállítottam neki, mert ma csak ezzel tudok segíteni neki. :B

Tegnap este ezt hallgattam lefekvés előtt, és egyszerűen olyan jól el lehet rajta merengeni, de afilm is nagyon szép, nekem először egy barátom mutatta és nem is olyan régen :B

Pan's Labyrinth

Aktív témák

Hirdetés