Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
Aktív témák
-
vilma27
tag
És első négy órán megtörtént a rajzi kipakolás. Évvégén mindig kiteszünk pár alkotást amit az év folyamán csináltunk, és a legjobbakat kitesszük. Nekem 7db van kint, majd lefotózom és ha úgy lesz kedvem akkor párat kiteszek. A maszkjaimat mindenképp megmutatom a nagyközönségnek, mert azok bitangjók lettek. oooOOOoh milyen szerény

Ezt megint bírtam volt vagy 3-4ember aki folyamatosan ott volt, voltak akik kicsit hosszabb időre, nem végig jöttek segíteni, de valaki csak a seggét meresztette végig... áHhh mindegy is, megint számolok...
Összességében jól sikerültek szerintem. Most a megszokottól kicsit máshogyan csinálta a csoport a kipakolást, mert több közös munka volt idén, és nem egyéni sorok voltak, hanem "kategóriák". Portrék egy helyre, grafikák egy másikra, és mégegyszer külön a Klimt másolások. Nagyon feldobja az egészet a nagyítás, ötletesek és egy kis színt visz az amúgy is grafit rajzok közé

Nem vagyok annyira megelégedve magammal az idei rajzi dolgaimmal, többet is ki tudtam volna hozni magamból úgy érzem, mert több is van bennem, illetve lett volna esélyem a jobbra. Nyáron mindenkébb "termékenyebbé" kell válnom és alkotások hadát fogom elkészíteni. Nem lettek rosszak a munkáim, sőt, ha őszintén szólni akarok, rikít egyes rajzok mellett. De mások mások által készített munkája meg... Szal ennyit a becsületről is, hogy más tollával ékeskedik, ez nekem nem nagyon ízem, vagy mim
Elég feltűnő amúgy, annyira nem az ő vonalkaraktere, hogy a tónusozásról már ne is beszéljek. Nem az ő munkája az biztos...De a lényeg, hogy van fejlődni, mindig... (:
Teszek mán egy számot
(ezt érti aki érti XD)
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest