- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
vilma27
tag
És első négy órán megtörtént a rajzi kipakolás. Évvégén mindig kiteszünk pár alkotást amit az év folyamán csináltunk, és a legjobbakat kitesszük. Nekem 7db van kint, majd lefotózom és ha úgy lesz kedvem akkor párat kiteszek. A maszkjaimat mindenképp megmutatom a nagyközönségnek, mert azok bitangjók lettek. oooOOOoh milyen szerény

Ezt megint bírtam volt vagy 3-4ember aki folyamatosan ott volt, voltak akik kicsit hosszabb időre, nem végig jöttek segíteni, de valaki csak a seggét meresztette végig... áHhh mindegy is, megint számolok...
Összességében jól sikerültek szerintem. Most a megszokottól kicsit máshogyan csinálta a csoport a kipakolást, mert több közös munka volt idén, és nem egyéni sorok voltak, hanem "kategóriák". Portrék egy helyre, grafikák egy másikra, és mégegyszer külön a Klimt másolások. Nagyon feldobja az egészet a nagyítás, ötletesek és egy kis színt visz az amúgy is grafit rajzok közé

Nem vagyok annyira megelégedve magammal az idei rajzi dolgaimmal, többet is ki tudtam volna hozni magamból úgy érzem, mert több is van bennem, illetve lett volna esélyem a jobbra. Nyáron mindenkébb "termékenyebbé" kell válnom és alkotások hadát fogom elkészíteni. Nem lettek rosszak a munkáim, sőt, ha őszintén szólni akarok, rikít egyes rajzok mellett. De mások mások által készített munkája meg... Szal ennyit a becsületről is, hogy más tollával ékeskedik, ez nekem nem nagyon ízem, vagy mim
Elég feltűnő amúgy, annyira nem az ő vonalkaraktere, hogy a tónusozásról már ne is beszéljek. Nem az ő munkája az biztos...De a lényeg, hogy van fejlődni, mindig... (:
Teszek mán egy számot
(ezt érti aki érti XD)
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Napelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Gumi és felni topik
- Kés topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Ryzen 5 4600G + ASUS alaplap egyben
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest