Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vilma27
tag
És első négy órán megtörtént a rajzi kipakolás. Évvégén mindig kiteszünk pár alkotást amit az év folyamán csináltunk, és a legjobbakat kitesszük. Nekem 7db van kint, majd lefotózom és ha úgy lesz kedvem akkor párat kiteszek. A maszkjaimat mindenképp megmutatom a nagyközönségnek, mert azok bitangjók lettek. oooOOOoh milyen szerény

Ezt megint bírtam volt vagy 3-4ember aki folyamatosan ott volt, voltak akik kicsit hosszabb időre, nem végig jöttek segíteni, de valaki csak a seggét meresztette végig... áHhh mindegy is, megint számolok...
Összességében jól sikerültek szerintem. Most a megszokottól kicsit máshogyan csinálta a csoport a kipakolást, mert több közös munka volt idén, és nem egyéni sorok voltak, hanem "kategóriák". Portrék egy helyre, grafikák egy másikra, és mégegyszer külön a Klimt másolások. Nagyon feldobja az egészet a nagyítás, ötletesek és egy kis színt visz az amúgy is grafit rajzok közé

Nem vagyok annyira megelégedve magammal az idei rajzi dolgaimmal, többet is ki tudtam volna hozni magamból úgy érzem, mert több is van bennem, illetve lett volna esélyem a jobbra. Nyáron mindenkébb "termékenyebbé" kell válnom és alkotások hadát fogom elkészíteni. Nem lettek rosszak a munkáim, sőt, ha őszintén szólni akarok, rikít egyes rajzok mellett. De mások mások által készített munkája meg... Szal ennyit a becsületről is, hogy más tollával ékeskedik, ez nekem nem nagyon ízem, vagy mim
Elég feltűnő amúgy, annyira nem az ő vonalkaraktere, hogy a tónusozásról már ne is beszéljek. Nem az ő munkája az biztos...De a lényeg, hogy van fejlődni, mindig... (:
Teszek mán egy számot
(ezt érti aki érti XD)
Aktív témák
- iPhone SE2 2020 gyári független új akku emelt kapacitás IOS 18
- Gigabyte G5 KF 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP,2év Garancia,i5 1334u(12x4,6Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB RAM,512GBSSD,Magyar világító billentyűzet
- Spotify Premium, Canva Pro, YouTube Premium, Prime Video garanciával, saját fiókra aktiválva!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest