Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

És első négy órán megtörtént a rajzi kipakolás. Évvégén mindig kiteszünk pár alkotást amit az év folyamán csináltunk, és a legjobbakat kitesszük. Nekem 7db van kint, majd lefotózom és ha úgy lesz kedvem akkor párat kiteszek. A maszkjaimat mindenképp megmutatom a nagyközönségnek, mert azok bitangjók lettek. oooOOOoh milyen szerény :B

Ezt megint bírtam volt vagy 3-4ember aki folyamatosan ott volt, voltak akik kicsit hosszabb időre, nem végig jöttek segíteni, de valaki csak a seggét meresztette végig... áHhh mindegy is, megint számolok...

Összességében jól sikerültek szerintem. Most a megszokottól kicsit máshogyan csinálta a csoport a kipakolást, mert több közös munka volt idén, és nem egyéni sorok voltak, hanem "kategóriák". Portrék egy helyre, grafikák egy másikra, és mégegyszer külön a Klimt másolások. Nagyon feldobja az egészet a nagyítás, ötletesek és egy kis színt visz az amúgy is grafit rajzok közé :P

Nem vagyok annyira megelégedve magammal az idei rajzi dolgaimmal, többet is ki tudtam volna hozni magamból úgy érzem, mert több is van bennem, illetve lett volna esélyem a jobbra. Nyáron mindenkébb "termékenyebbé" kell válnom és alkotások hadát fogom elkészíteni. Nem lettek rosszak a munkáim, sőt, ha őszintén szólni akarok, rikít egyes rajzok mellett. De mások mások által készített munkája meg... Szal ennyit a becsületről is, hogy más tollával ékeskedik, ez nekem nem nagyon ízem, vagy mim :B Elég feltűnő amúgy, annyira nem az ő vonalkaraktere, hogy a tónusozásról már ne is beszéljek. Nem az ő munkája az biztos...

De a lényeg, hogy van fejlődni, mindig... (:

Teszek mán egy számot :P (ezt érti aki érti XD)

Muse - Uprising

Aktív témák