Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
Elég furcsa kis hét volt...
Jegyeket nem igazán kaptam, de híreket annál többet. Ki is nyomtattam egy naptárat, olyan 12hónapos és hetes és napos, ami mellé lehet irkálni, mert úgy felgyorsulnak/tak az események, hogy nézni se bírom, nemhogy tenni.
Egyébként ma is volt tanítás, ma szombaton
de egyébként nem panaszkodom, se nem vergődöm. Ez van és alapból ma mindenkitől ezt hallgatom, hogy máshol bezzeg legalább rövidített órák vannak, vagy nincs suli. Könyörgöm, 1 nem muszáj bejönni, ha annyira akart volna ennyi erővel otthon is maradhatott volna. Meglehet oldani. Meg másik alap, a nagy panaszkodásokból kicsit elegem van. Mindig mindenki a nemakarást nyögi. Ezt az energiát átlehetne fordítani valami értelmesebbre. Ha valaminek itt az ideje, annak itt is lesz. Minden okkal történik. Én ebben hiszek. Nem túl hosszú, nagy mondat, de annál tartalmasabb.
A nap is, tudom hogy volt olyan, hogy értelmes része is volt meg nem is. Én a magam részéről, úgy gondolom, hogy nem keltem fel hiába. Egyre több reggel kelek fel így, és meg is akarom tartani ezt a szokásom. Mert "Ha benne vagy valamiben, abba add bele igenis a szíved. Különben mi értelme?". Egy újabb alaptörvényem. Sok ilyennel találkozom az utóbbi hetekben. És jól érzem magamat tőlük. Valahogy érzéseket váltanak ki belőlem. Nem tudom, lehet mondok itt baromságokat, de számomra, most ezek jelenik a dolgok miért?-jét.
De hamár tényleg itt tartunk, egy utolsó mára: " Egyetlen apró változtatással boldoggá tudjuk tenni az életunket - Stepup3". Milyen jó vagyok
ontom itt a szavn a tavn.XD

Nah de tökre elkanyarodtam a témától. Közben teszek be egykis sóndtrakkot:

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Soundtrack - 07. A Window to the Past
A menetrendnél jártam... A hétvégére, arra az egy szem vasárnapomra a következő feladatok hárulnak:
-naptár - ami már megvan
-matek tételek továbbfolyt.sa
-gyors félórás takarítás és viráglocsolás, ruhaelpakolás a szobámban, hogy nézzen is ki valahogy
-koponyát egy bemutatható állapotban lerajzolni, az 1-es elkerülése végett
-német össz. tétel, amiből ma 4et letudtam, így holnapra marad 5, és végre akkor lefogom tudni, az összes szóbeli tételt.
-ha találok egy kósza másfél órát a töri megtanulásához, akkor előveszem, mert értem, meg tudom ezt a részt. Általánosban, alapból nagyon belénk verték a reformkort s 48at és a 2 szem világháborúnkat. Babits power point-ot folytatni, elkezdtem valamelyik nap, de nem tudtam befejezni.
-Művtöri tételekkel is kellene haladni, de ez tényleg a végére marad, mert nem ez az első a listán, amit az ábra is mutat
Tehát, a hétvégére ennyi lenne...
Az elkövetkező napokban/hónapokban:
Érdekes egyébként, úgy írom az egészet, hogy a kis tanári zsebkönyvemmel ülök az ölemben és olyan egyenes háttal gépelek, este 23.07-kor, hogy
mondjuk aluszulkáltam délután egy röpke 2órát, hogy végezni tudjak a 4mára kiadott német tételemmel. És ígéretemhez hűen be is tartottam. Ezek egyébként, még egy kis boldogságot, elégedettséget és nyugodtságot ad nekem.
Tehát megint kanyargok...
-márc.25. szülői --> tuti beülök, mert az Érettségivel kapcsolatos dolgok lesznek javarészt.
-utána van egy pár hét "szünet"nélküli"szünet"-es hét, amiben ráhasalok a németre... -Ápr.14-én le lezárják nekem a 12.évfoly.os német jegyem, ami a bizimbe fog kerülni.
-15-én megkezdődik az osztályozó, hogy 28-án a 13-os évemet is lezárja Tanárnő.
-15;18;20 -->írásbeli része, 27-->szóbeli
.közben persze egy tavaszi szünet is lesz, amire makulátlan egészséggel kell készen állnom, hogy végre elmehessünk Lentimamához, ami miatt már tűkön ülök, és szó szerint ha eszembe jut, elkönnyezem magam. Ez van, oszt be...
-29-én ballagás, ami megint egy kis plussz meló, mert én osztályfelelősként, intézem a dolgokat, még azt is meg kell beszélnem tejóságos palacsintakocka...
-Májusba térjünk át. 6-án nagy nagy szidások hegyét-havát várom, mert német érettségim lesz.

Komolyan várom már, annyit dolgozok vele, hogy már szinte akarom.Hát a bejegyzésnek ez a része, pedig ennyi lenne. Nem tudom, nem hagytam ki semmit, azt hiszem

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de egyébként nem panaszkodom, se nem vergődöm. Ez van és alapból ma mindenkitől ezt hallgatom, hogy máshol bezzeg legalább rövidített órák vannak, vagy nincs suli. Könyörgöm, 1 nem muszáj bejönni, ha annyira akart volna ennyi erővel otthon is maradhatott volna. Meglehet oldani. Meg másik alap, a nagy panaszkodásokból kicsit elegem van. Mindig mindenki a nemakarást nyögi. Ezt az energiát átlehetne fordítani valami értelmesebbre. Ha valaminek itt az ideje, annak itt is lesz. Minden okkal történik. Én ebben hiszek. Nem túl hosszú, nagy mondat, de annál tartalmasabb.
ontom itt a szavn a tavn.XD