- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
jah még ezt is be akartam tenni, de akkor beteszem ide XD ez nagyon értelmes de mind1
Az énekesről annyit, hogy úgy vagyok mint Selena-val, szerintem neki is nő a szinvonala bár ki tudja. igaz hogy ez a szám egy feldolgozás, de nekem ez is bejön. Sokat fejlődik, mondjuk ilyen "pártfogokkal" muszáj is neki, de komolyan nekem nagyon nem jött be így a stílusa, se külsőre se belsőre, de most ezzel a számmal nálam nagyot "nőtt"
mostanában hanyagolom a blogban a filmes zenéket, hát majd ezt a hiányosságot pótolom majd ígérem. Most kezdem.:Zack Hemsey - Mind Heist (Inception Trailer music)
ez a film, majd szerintem ősziszünetben meg akarom mégegyszer nézni, mert iszonyú hosszú, de nagyon tetszett, mikor Herceggel néztük a moziban nyáron. Igaz pár dolgot nem értettem ami miatt is újra akarom nézni, de nagyon jó a story a rendezés minden. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe. És a zenéket is különösen. Kicsit durvább a zenéje, hisz sci-fi. Találtam egy cikket, amivel egyetértek meg nem is mert első helyen nálam az AVATAR áll, de ez mindenféleképpen a2. helyet foglalja el
Ím a cikk: "Semmi okunk visszafogottnak maradni: az Eredet az év, de talán az évtized legjobb filmje. Talán még több."
Ez jó ötlet, csinálok majd egy top 10es listát best movie névvel ha jól írom... XD (igen az angol még mindig nem megy)
, még jó hogy német-olaszos vagyok 
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mostanában hanyagolom a blogban a filmes zenéket, hát majd ezt a hiányosságot pótolom majd ígérem. Most kezdem.:
, még jó hogy német-olaszos vagyok