Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
vilma27
tag
jah még ezt is be akartam tenni, de akkor beteszem ide XD ez nagyon értelmes de mind1
Az énekesről annyit, hogy úgy vagyok mint Selena-val, szerintem neki is nő a szinvonala bár ki tudja. igaz hogy ez a szám egy feldolgozás, de nekem ez is bejön. Sokat fejlődik, mondjuk ilyen "pártfogokkal" muszáj is neki, de komolyan nekem nagyon nem jött be így a stílusa, se külsőre se belsőre, de most ezzel a számmal nálam nagyot "nőtt"
mostanában hanyagolom a blogban a filmes zenéket, hát majd ezt a hiányosságot pótolom majd ígérem. Most kezdem.:Zack Hemsey - Mind Heist (Inception Trailer music)
ez a film, majd szerintem ősziszünetben meg akarom mégegyszer nézni, mert iszonyú hosszú, de nagyon tetszett, mikor Herceggel néztük a moziban nyáron. Igaz pár dolgot nem értettem ami miatt is újra akarom nézni, de nagyon jó a story a rendezés minden. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe. És a zenéket is különösen. Kicsit durvább a zenéje, hisz sci-fi. Találtam egy cikket, amivel egyetértek meg nem is mert első helyen nálam az AVATAR áll, de ez mindenféleképpen a2. helyet foglalja el
Ím a cikk: "Semmi okunk visszafogottnak maradni: az Eredet az év, de talán az évtized legjobb filmje. Talán még több."
Ez jó ötlet, csinálok majd egy top 10es listát best movie névvel ha jól írom... XD (igen az angol még mindig nem megy)
, még jó hogy német-olaszos vagyok 
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Vicces képek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kinek milyen a desktopja?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Villanyszerelés
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mostanában hanyagolom a blogban a filmes zenéket, hát majd ezt a hiányosságot pótolom majd ígérem. Most kezdem.:
, még jó hogy német-olaszos vagyok