Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

jah még ezt is be akartam tenni, de akkor beteszem ide XD ez nagyon értelmes de mind1

Justin Bieber - Love Me

Az énekesről annyit, hogy úgy vagyok mint Selena-val, szerintem neki is nő a szinvonala bár ki tudja. igaz hogy ez a szám egy feldolgozás, de nekem ez is bejön. Sokat fejlődik, mondjuk ilyen "pártfogokkal" muszáj is neki, de komolyan nekem nagyon nem jött be így a stílusa, se külsőre se belsőre, de most ezzel a számmal nálam nagyot "nőtt"

:Y mostanában hanyagolom a blogban a filmes zenéket, hát majd ezt a hiányosságot pótolom majd ígérem. Most kezdem.:

Zack Hemsey - Mind Heist (Inception Trailer music)

:Y ez a film, majd szerintem ősziszünetben meg akarom mégegyszer nézni, mert iszonyú hosszú, de nagyon tetszett, mikor Herceggel néztük a moziban nyáron. Igaz pár dolgot nem értettem ami miatt is újra akarom nézni, de nagyon jó a story a rendezés minden. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe. És a zenéket is különösen. Kicsit durvább a zenéje, hisz sci-fi. Találtam egy cikket, amivel egyetértek meg nem is mert első helyen nálam az AVATAR áll, de ez mindenféleképpen a2. helyet foglalja el
    Ím a cikk: "Semmi okunk visszafogottnak maradni: az Eredet az év, de talán az évtized legjobb filmje. Talán még több."
    Ez jó ötlet, csinálok majd egy top 10es listát best movie névvel ha jól írom... XD (igen az angol még mindig nem megy) :P, még jó hogy német-olaszos vagyok :P

Aktív témák