Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
vilma27
tag
Megnétem még ma a Step Up 3D-t. Fúúú de nagyon
Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XDNah mind1 itt a 2film előzetese, (és amúgy a Step up-nak érdemes a sóóóndtrkjait meglesni, érdemes, és garantált siker
)Még a StepUp-ot elemezném. Tehát, ahogy mondtam, a zene, a táncok, a rendezésnek, csak gratulálni tudok. De majd ha jobban figyelsz olyan mondatok is elhangzanak benne, amiktől egyszerűen wáááá már megint XD De megsúgom, hogy ez egyébként vonatkozhatna a másik filmre is!
A válogatás, arról meg ne is beszéljünk. Nagyon ellettek találva a karakterek. A "fő"csávó az valami hihetetlenül jó pasi. Nem ismerem a "munkásságát" de szerintem ami késik nem múlik
A kisgyerek mozgása, hát abba pedig egyenesen beleszerettem (L)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.Hisz tudom, semmi nem ronthatja el ezt a hosszú hétvégém
<3
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XD
)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.
<3