Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Megnétem még ma a Step Up 3D-t. Fúúú de nagyon :C Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XD

Nah mind1 itt a 2film előzetese, (és amúgy a Step up-nak érdemes a sóóóndtrkjait meglesni, érdemes, és garantált siker :B)

'Step Up 3D' Trailer HD

How Do You Know - Trailer

Még a StepUp-ot elemezném. Tehát, ahogy mondtam, a zene, a táncok, a rendezésnek, csak gratulálni tudok. De majd ha jobban figyelsz olyan mondatok is elhangzanak benne, amiktől egyszerűen wáááá már megint XD De megsúgom, hogy ez egyébként vonatkozhatna a másik filmre is!
    A válogatás, arról meg ne is beszéljünk. Nagyon ellettek találva a karakterek. A "fő"csávó az valami hihetetlenül jó pasi. Nem ismerem a "munkásságát" de szerintem ami késik nem múlik :B A kisgyerek mozgása, hát abba pedig egyenesen beleszerettem (L):U Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.

Hisz tudom, semmi nem ronthatja el ezt a hosszú hétvégém :D<3

Aktív témák