- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Megnétem még ma a Step Up 3D-t. Fúúú de nagyon
Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XDNah mind1 itt a 2film előzetese, (és amúgy a Step up-nak érdemes a sóóóndtrkjait meglesni, érdemes, és garantált siker
)Még a StepUp-ot elemezném. Tehát, ahogy mondtam, a zene, a táncok, a rendezésnek, csak gratulálni tudok. De majd ha jobban figyelsz olyan mondatok is elhangzanak benne, amiktől egyszerűen wáááá már megint XD De megsúgom, hogy ez egyébként vonatkozhatna a másik filmre is!
A válogatás, arról meg ne is beszéljünk. Nagyon ellettek találva a karakterek. A "fő"csávó az valami hihetetlenül jó pasi. Nem ismerem a "munkásságát" de szerintem ami késik nem múlik
A kisgyerek mozgása, hát abba pedig egyenesen beleszerettem (L)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.Hisz tudom, semmi nem ronthatja el ezt a hosszú hétvégém
<3
Aktív témák
- BestBuy topik
- Windows 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilinternet
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 22 db 256GB M.2 NVMe SSD Samsung / Western Digital / SK hynix
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Qnap TS-251+
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XD
)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.
<3