Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
vilma27
tag
Megnétem még ma a Step Up 3D-t. Fúúú de nagyon
Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XDNah mind1 itt a 2film előzetese, (és amúgy a Step up-nak érdemes a sóóóndtrkjait meglesni, érdemes, és garantált siker
)Még a StepUp-ot elemezném. Tehát, ahogy mondtam, a zene, a táncok, a rendezésnek, csak gratulálni tudok. De majd ha jobban figyelsz olyan mondatok is elhangzanak benne, amiktől egyszerűen wáááá már megint XD De megsúgom, hogy ez egyébként vonatkozhatna a másik filmre is!
A válogatás, arról meg ne is beszéljünk. Nagyon ellettek találva a karakterek. A "fő"csávó az valami hihetetlenül jó pasi. Nem ismerem a "munkásságát" de szerintem ami késik nem múlik
A kisgyerek mozgása, hát abba pedig egyenesen beleszerettem (L)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.Hisz tudom, semmi nem ronthatja el ezt a hosszú hétvégém
<3
Aktív témák
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Istenire sikeredett. Alapból szeretem, de mostanában nem nagyon tudok eljutni odáig, hogy meg is nézhetek 1filmet. És kikapcsolódásképpen ma megnéztem. Jahj meg tegnap este, pedig a Honnan tudod?-ot. Az még egy másik ami (L) kedvenc lesz. Nagyon bírom és a szereplőválogatás is pipa és pirospontra érdemes. Már azzal, hogy Jack Nicholson belekerült, nem nagy a szerepe, viszont nagyon szeretem mint színész és iszonyat jó is benne. Igazi veterán. Legjobban A téglabeli szerepe wáááá az maga a..... egyszóval nem is tudom kifejezni, nemhogy 2vel XD
)
Már jó pár filmben feltűnt, és nagyon jó és izgalmas karakternek tűnt, de ebbe a filmben egyenesen csillog. Egy teljesen egyedi kisugárzással rendelkezik. Ahogy mondtam óriási jelenetek vannak benne. Nem is értem, hogy eddig miért nem szakítottam időt rá, pedig ha tudtam volna. Kicsit le is vagyok maradva, egyszerűen, nem idő szűkében, hanem annyira más dolgokra koncentrálok és így a régi időtöltésem valahogy alább maradt. De azt hiszem bevezetem megint, mert nagyon feltudja dobni a közérzetem, és a hangulatom. De nem mondom tovább, meg kell nézni, és kész. Ilyen egyszerű.
<3