Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
vilma27
tag
Különös volt, az elmúlt nap. Minden értelemben és minden téren. Annyi mindenre jöttem rá, és még annyi mindent szeretnék tudni és akarni.
De ne rohanjunk. Ígéretemet betartva végigtanultam a hosszúhétvégét a keddi próbaérettségire. Pénteken és hétfőn is voltam magánórán. Mindent tudtam ott, Tanárnő is mondta, hogy reméli, hogy ilyen ügyes leszek, a leveleim szépen fejlődtek, és nagyon bízik bennem és szorítani fog. Ehhez képest a keddi napon boldogan mentem be érettségizni és nem éreztem semmi különösebb izgulást, vagy bármilyen más negatív érzést. Jó dolgok vettek, körül és "1-2" látvány akkor nagyon is jól esett és örült a szívem nekik. Előtte és utána is. De az írás alatt az olvasásértésem nagyjából jónak éreztem, ahogy szokott. Vagy tudom, vagy nem. A nyelvtant.
akkora szívás volt, hogy olyat else merj képzelni. Nagyon nehéz és gáz volt, ahogy a végeredmény is. Mint kiderült 50%körül volt a nyelvtani része és ez a csoportból a jobbak közé tartozott. A magnóm egész jól sikerült, nem volt nehéz, annak nagyon örültem, ahogy a 2 levelemnek is. Bár ma levedte a fejem Tanárnő, mert mondta, hogy pl a nyelvtant is magánórán így csettintésre kikenem, mostmeg?
A levelekbe is, nem lettek rosszak, főleg a többiekhez képest, de abba is ejtettem 1-2 nagyobb "bivaly"hibát XD (by Vilmó új szava XD). De még van egy pár hónap hátra, most tudom, hogy keményebben kell majd tanulnom rá, és meg is lesz.Mostanában egy új mesét néztem. Mint kiderült csak 24 részből áll, így tegnap be is fejeztem. Annyira szar egyébként, hogy már jó. De komolyan... A címe Lovely Complex. Az elején nem is akartam végignézni, mondom miez? én nemnézek ilyeneket. De azután csak beindult a történet. És nem is tudom megmondani, hogy miért is néztem végig, de valamiért nem tudtam nem nézegetni.
De így azért jó, hogy végignéztem, mert "tanultam" egysmást belőle. Pl, egy nagyon fontos tulajdonságtól eddig, el-eltekintettem, nem adtam neki különösebb jelentőséget, holott nem tudom miért nagyon is kellett volna. Ez az őszinteség. Nem olyan jelentésbe ahogyan Te most gondolod. Az nekem is oké, és naná, hogy fontos. De önmagával kapcsolatban valaki igenis legyen őszinte. És úgy kell elfogadni a másik félt ahogy van teljesen és egyszerűen a maga valójában. Tényleg különös, hogy erre még nem gondoltam.
De nekem is vannak olyan emberek, akiknek nem merem, vagy nem akarom megmutatni az igazi énemet. Nem sokan ismerik, de akik igen azok így szeretnek. Ezt egyikőtök mostanában nagyon is érezteti velem, és az utóbbi zűrzavaros események után ez nagyon jólesik tőle. Nem titok, hogy ki ő, de biztosan rájöttél már, hogy ki...
De vannak olyanok akik meg el is távolodnak. Ami még szerintem (nekem) kapóra is jön, és nem bánkódok miatta annyit mint egyébként ilyen esetben szoktam. Átértékeltem és arra jutottam, hogy jobb lesz így.
Ilyen vak lennék? Régen jó emberismerőnek tartottam magam, de egyeseknek egyeseknek egy álarc lebeg a szeme előtt, és általa mindvégig rejtve marad és az álmagát mutatja felénk. Ez így ne jó, és nem tűröm. És nem is tudom, miért csináljaMindegyis, a lényeg, hogy tényleg az a fajta őszinteség számít, ami miatt te önmagad vagy,
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkora szívás volt, hogy olyat else merj képzelni. Nagyon nehéz és gáz volt, ahogy a végeredmény is. Mint kiderült 50%körül volt a nyelvtani része és ez a csoportból a jobbak közé tartozott. A magnóm egész jól sikerült, nem volt nehéz, annak nagyon örültem, ahogy a 2 levelemnek is. Bár ma levedte a fejem Tanárnő, mert mondta, hogy pl a nyelvtant is magánórán így csettintésre kikenem, mostmeg?
A levelekbe is, nem lettek rosszak, főleg a többiekhez képest, de abba is ejtettem 1-2 nagyobb "bivaly"hibát XD (by Vilmó új szava XD). De még van egy pár hónap hátra, most tudom, hogy keményebben kell majd tanulnom rá, és meg is lesz.