Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Háát Művésznőm♥♥♥, amúgy tudtam, hogy az elején a frász is ki fog törni rajtad, de a végére meg jött a jó nagy csattanó. De ahogy mondtad, kiderült milyen "beteg" vagyok XD :DD
    Jah meg 5 perc? ezeket ismered nem amiből néha 10, néha meg képes vagyok a fél órákra de ez olyan JAUUUU :C:C:C
    (látod hogy szégyellem magam ;]) XD mint egy árva ördög ;]

Amúgy itt egy szám, amit nem tudom, miért de nagyon megszerettem, ezalatt a 2nap alatt agyon hallgattam, úgy lassan kezdődik és a végére olyan dinamikus és erőteljes lesz, kezdem megszeretni a hangját, szerintem mert kezdi előhozni a nőies oldalát ami nagyon jól áll neki. És ez a ruha :Y iszonyú szép, nem vagyok ruhás, de ez valami eszméletlenül tetszik nekem, a formája és az a nem szokványos barna színe, beleszerettem ♡♡♡

Selena Gomez & The Scene - A Year Without Rain

Ma semmi extra nem történt, nem tudom tesin nagyon jó hangulatom volt, és úgy a embertartó érzésemből nem gyógyulok ki, meg nem is akarok, de nagyon jól éreztem ma magam, úgy semmi nem rontotta el a napom. :D
    Amúgy beiktatok egy újjab betűt amit majd ha lesz időm, szerintem hétvégén írok, mert róla van egy jópár storym, legyen ő...ő-őőő mondjuk, megvan: B (a legegyszerűbb)
    De amúgy tömören ennyi lesz a bejegyzésem, úgy gondolom tegnap egy egész heti élményemet, érzéseimet és gondolataimat kiadtam, elég volt a panaszkodásokból. :U JÓÓÓT akarok

Jah u.i.: Művésznőm, még h összeveszni, tudod hogy végtelenül őszinte vagyok mindenkivel, és megmondom az illetőnek szeretem-szeretem, nem-nem de megmondom mindig mikor, mit gondolok, és ha bajom van valakivel sms-en sose fogom elmondani...csak ha nagyon muszáj :P, de tudtam hogy tetszeni fog neked Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

ím az sms: "tudom, hogy rosszul fog esni amit most írok, de nem szeretném, ha mástól tudnd meg hogy a télapó nem létezik! ;)

Aktív témák

Hirdetés