- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Nekem is sikerült tegnap egy jót játszanom. Szerintem PC-n jobban fut mint a "demo", viszont még így is vannak bugok. Néha ott maradnak halott ellenfelek akikre elkezdek lőni aztán egyszercsak eltűnnek, vagy kikapcsol a hang és nem is indul újra, csak ha teljesen kilépek, és újraindítom az egészet. Mást nem találtam eddig, csak még egy dolgot ami számomra idegesítő, de nem bug. Kétszer is előfordult, hogy egy küldit megakartam csinálni, és hozzádobott valakihez aki már a végén járt, így kb megöltük az utolsó pár tucat ellenfelet, meg esetleg egy bosst, és vége is volt. Konkrétan semmit nem láttam a story küldetésből, csak a legvégét, és így azért érdekes, mert még újrajátszani sem tudom, és kimarad a story fele... De ettől függetlenül a játék marha jó, remélem tudok majd itteniekkel is jókat együtt játszani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs