- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem konkrét anime:
Winter Memories: Honkai Impact 3rd Concept Animation - Honkai Impact 3rd
-
Mert az 5x30 perces az alternatív verzió.
ps.: olvasd el a spoileres részt, nincs benne semmi ami kalózkodás, csak úgy mondom..
N-magon fent van a 2005-2006-os kiadás 2 évad és 50 rész részenként 25 perccel. -
-
Kasya
nagyúr
Nem. Folyamatosan fordítják. A DisasterScan kb. napi 3 részt fordít. A Discordjukon mindig küldik az értesítést. Illetve náha a korrektúra miatt 1-2 órával késöbb jönnek ki, ilyenkor a manhuaplus beelőzi őket (cserébe néha silányabb a fordítás).
A LN 6009 részes (és befejezték, nincs töb). A manga fordítása most a LN 2105-ik részénél tart. Eredeti nyelven nem tudom hogy mennyi van kész a mangából.
A LN-t a DLL oldalán érdemes olvasni, amíg a végére nem érsz (kb. 2500-ik résznél tartanak). A DLL rendes emberi fordítás. Ha beérted, érdemes átnyargalni a WNMTL-re, de az gépi fordítás (Deepl assz'em, ami azért egy-két fokkal jobb, mint a Google Translator).
-
-
@#49341 *kategorizált
300 olyan anime a vinyón, amit még nem láttam.
HDD csak 6 van, 13,1 TB összkapacitással, az meg azért nem olyan brutális (8 TB a főgépben, 3,1 TB a LAN-os Ivy-s vasban, meg két 1 TB-os a polcon, az egyik külsőként használva). Mondjuk talán a notikon is van még ez-az, amit át kéne menteni, jó is, hogy eszembe jutott.
Amúgy azon agyalok, hogy kéne egy jóárasított DAT-5 meghajtó, és akkor szépen tudnék duplában archiválni 1 TB-os kazettákra. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs ott a related rész valamiért. Ez a teljes:
1. szezon:
Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden (TV)
2. szezon:
Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden (TV) 2nd Season - Kakusei Zenya
Final szezon (decemberben indul):
Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden (TV) Final Season - Asaki Yume no Akatsuki
-
bozont
veterán
Az pedig egy PS4 játék, Ghost of Tsushima
#47847 Farkassacred
Most hogy így írod, eszembe juttattad a Gunslinge Girls-t. Megvan mit nézek újra mostanában. ajánlom nagyon. -
bozont
veterán
Az első pedig: Hidan no Aria
-
-
-
-
mekker
őstag
A gyakori szavakat és a közhelyes szólásokat megértem, és ennyi. Szerintem passzív szókincs építésére nem rossz módszer felirattal sem, mert hát ezt szívesen csinálja az ember, és azért ragad közben valami
a zsebkendős már el lett lőve. Kétnyelvű felirattal érdekesebb lenne a dolog, latin betűvel, vagy kanával.Most tervezem elkezdeni a tanulást, de már előre érzem, hogy idő előtt elfogy a motiváció. De nincsenek is komoly céljaim, egyszerű agytorna. Illetve diákként van egy kis esély kijutni Koreába, Japánba, és nem is az, hogy feltétlen kell hozzá angolon kívül más, de fejben szívesebben áll neki az ember, ha már minimálisan ismeri a nyelvet, a kultúrkört.
-
-
Ja. Tanultam is, de már elég régen nem foglalkoztam vele komolyabban, baromi sokat felejtettem. Azért még van, hogy percekig értem, miről van szó, anélkül, hogy feliratot olvasnék. Főleg, ha nem űrrepülésről szól a show.
Hiragana-katakana még megvan (nem egy nagy cucc), egy-két nagyon alap kanji, oszt ja.Még nem zártam ki a lehetőségét a korrekt megtanulásnak, de előbb más jellegű törekvéseknek kell bimbóznia, hogy nyugodtan foglalkozhassak vele.
Mindenesetre rengeteget ad egy show élvezeti értékéhez, ha legalább valamennyire ismered a nyelvet. Sokszor pl. a poénok az eredeti szóhasználat és / vagy hangsúly miatt borítanak az asztal alá, nem a fordítás következtében kötök ki ott. A sub amúgy igen sokmindent (pl. karakterek közti mélyebb / komplexebb viszonyok stb. stb.) nem is igazán tud visszaadni.
-
tatararpad
őstag
Ezt az animet nem ismerem, de így első olvasásra nekem a Dog Days és a Zero no Tsukaima ugrott be, vagy a Mahou Shoujo Madoka. Dog Days-t nem ismerem mert az első rész után eluntam de elvileg szeretik páran, másik kettő nem rossz. Ha van egy kis angolod akkor a myanimelist-en kikeresel valamit ami tetszett, és az anime adatlapján rámész a recommendations (ajánlások) menüre, ott kihozza azokat amiket valami alapján hasonlónak ítélt meg a nagyérdemű, így könnyebb keresni, pl. [link] Aldnoah Zero meg a
-on fent van angol felirattal, több egyéb közötthorriblesubs De szerintem jobban jársz egy AZ-val mint ezekkel, még a végén megszereted a műfajt, persze ez csak magánvélemény.
-
tatararpad
őstag
A bármi az elmúlt 15 évből elég tág megközelítés, mert ennyi erővel fellapozod a myanimelist-tet és ami átlag 8-as értékelés fölött van megnézed. Témát, műfajt, vagy hasonlót mondasz hogy mihez keresel, akkor valszeg többen tudnak ajánlani valamit. Dehogy mondjak is valamit nézd meg az Aldnoah Zero-t, 2 évados, az első elég pörgős, az OST-je is egész jó, sajnos mechás de viselhetően, nekem tetszett az első évad, a második kevésbé, a befejezés meg ilyen mesebeli l*fasz (erőszakik után szabadon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest