Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dluinet #8546 üzenetére
Az egy nagyon jó könyv.
"99,99% hogy repülsz"
Akkor nem veszít sokat. Olyan leányzóval ki akar együtt lenni? De komolyan...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
válasz Dluinet #8616 üzenetére
am híradót én se nézek, inkább kockulok
Egyébként volt vmi olyan riport hogy "animét a különc egyének néznek" RTL-en vagy TV2-őn, nem tudja vki hol volt ez?:S Nem találtam a vidit youtubeon.Genshikent befejeztem. Az otakuk élete elég szimpi volt nekem, AZT leszámítva hogy barátnőre semmi esélyük, szal próbálunk továbbra is a valóságban érvényesülni. Elgondolkoztam hogy ha Japánba élnék én is így nyáladzanék a komifest vagy mi után, meg Akihabarába döglenék a hét felében? Mindenesetre jó volt megnézni, még a 3 OVA-t lezúzom oszt kész, a 2. évadhoz csak 8. részig van felirat szal ejtve van:S Annyira nem is érdekel. Ami tetszett még benne az a zene. A grafika gyenge sztem, de a csajok még így is jók voltak benne Főleg Ohno <3 Ő az ideálom, mondjuk nem ártana ha alacsonyabb lenne Bár ilyen személyiségű lenne minden csaj a világon xD
-
jahrn
senior tag
válasz Dluinet #8871 üzenetére
Szerintem is jo volt, ugyanakkor a hardkor type-moon fanok szerint szar. Tenyleg nem sok koze van az eredeti VN-hez, ettol fuggetlenul egy 7/10et siman adnek ra.
Egyebkent jopar type-moon cucc ugyanabban a kornyezetben/vilagban jatszodik (Fate/Tsukihime/Kara no Kyoukai).
Ha mar type-moon - annak ellenere h kb mindenki tudja mi lessz a vegen - a Fate/Zero nagyon jo lett ezzel a darkosabb beutessel.[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Dluinet #9015 üzenetére
Megvenni valszeg sehogy. Én is magyarul láttam amúgy... Fura egy szinkronja van, borzasztóan idegesített az elején, de hamar hozzászoktam, és végül egy kicsit más komikus vonalat is adott hozzá a szereplők hanghordozása. Érdekes volt, bár azt nem mondanám rá, hogy kifejezetten jó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dluinet #9114 üzenetére
A legnagyobb meg magától (és tapasztalataiból) alkot valamit, ami saját.
Enszuke: Egyetértek veled.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
kristof123
őstag
válasz Dluinet #34030 üzenetére
Szia!
Angel Beats!
Another
Ao no Exorcist
Beelzebub
Chaos;Head
Fate/Prototype
Fate/stay night
More Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV)
More Fate/Zero
More Fate/Zero 2nd Season
Fractale
Freezing
Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead
Gantz
Minden ami Hunter X Hunter (több mint 100 rész, de nem bánod meg)
Hataraku Maou-sama!
Highschool DxD
Jormungand
Jormungand: Perfect Order
K-On!
Kuroko no Baske s1-s2-s3
Mardock Scramble
Nurarihyon no Mago
Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou
Phantom: Requiem for the Phantom
Shiki
Shingeki no Kyojin
Sket Dance
Sword Art Online s1-s2
To Aru Majutsu no Index s1-s2
To aru Kagaku no Railgun s1-s2
Working s1-s2-s3
Zankyou no Terror
Zetsuen no Tempest: The Civilization BlasterGyorsan végigszambázva a befejezett listájukon nekem ezek tetszettek jobban, de ezeken kívül is megnézhetsz onnan bármit ami megtetszik (kezdésnek elég lesz imo). : D
Szerk.: Van aminek több évada van (és Én sem írtam), vagy van ova-, specialja, érdemes utána nézni ezeknek és úgy belekezdeni a kiválasztottba.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
-
Archanon
őstag
válasz Dluinet #34248 üzenetére
Az legalább még jó is.
Én meg elkezdtem a Fullmetal Alchemist-et végre, így 200+ megnézett sorozat után. Hát emberek, 20 rész után én még mindig nem értem hogy lesz ebből minden idők egyik legjobb sorozata, azt meg pláne, hogy az alternatív vonalon futó Brotherhood toplistás number 1. Ennyivel jobb lenne? Na nem baj, majd kiderül. (Tehát nem kérek spoilert. )
Jónak jó, de egyelőre tipikus shounen.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
bandiras2
senior tag
válasz Dluinet #34254 üzenetére
Tőtteni? Minek? Csak akkor, ha utazás alatt akarnék valamit nézni mobil/laptop eszközön. Minden másra ott a HD stream. [http://anilinkz.tv/anime-list] Már persze annak, aki tud angolul. Magyar felirattal ami a videa.hu meg az indavideo-n van... Az kimeríti a műfajgyalázás fogalmát mind képminőségre, mind fordításra.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
kristof123
őstag
válasz Dluinet #34257 üzenetére
Van élet!
Én gépen szoktam nézni, mert elég sokszor nem találok megfelelő feliratot és időzíteni kell, amit a lejátszón belül csinálok.
Hogy ne csak OFF legyen:
Egy ideje nézem a Monster-t, most járok a 21. résznél. Eléggé nehezen haladok vele, pedig egy nagyon jól átgondolt és megvalósított művel van dolgom (eddig).Látta már valaki? (:
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Dluinet #34254 üzenetére
Freezing szintén a kihagyható kategória, DZS kategóriás semmitmondó, kőkemény Neon Genesis Evangelion alapsztori koppintás, szánalmasnál szánalmasabb fanservicestílussal meghintve, ami annyit tesz: minden részben legalább 15ször szakítsuk le a lány szereplőkről a felsőt melltartóstul, hadd örüljön a japán otaku nép. De komolyan, egy nagy nulla az egész. Ne juss az én sorsomra, én is elpocsékoltam rá sok órát az életemből. Második évadnak már neki sem merek állni, pedig azóta van olyan is.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
F34R
nagyúr
-
Archanon
őstag
válasz Dluinet #34756 üzenetére
"története van
kidolgozott"Ha akarsz még hasonlót nézni, akkor Bounen no Xamdou.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Dluinet #34965 üzenetére
Amit linkelt, az is 12.
Multi-route anime..
Vol. 1 - Kazuha-route: ep 1, 2, 3, 4
Vol. 2 - Akira-route: ep 1, 2, 5, 6
Vol. 3 - Nao-route: ep 1, 7, 8, 9
Vol. 4 - Sora-route: ep 1, 7, 10, 11, 12 <-----SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nonsen5e
addikt
-
Archanon
őstag
válasz Dluinet #35332 üzenetére
VÉGRE!!! Meghallgatták imáimat...
Nekem sem jött be, sőt... Yosuga no Sora nálam legalább akkora takarodj kategória, mint egy School Days, pedig a kettő aztán full más kategória. Na most jöhetnek a kövek, hogy egy mondatban említettem a kettőt.
#renji00: Örülök, ha ennyire átjött. Jó cucc, de kell hozzá egy ízlés, meg egy pofon is az egyik oldalról. (Ahogy a fenti két förmedvényhez is.) Nekem nem volt elég átható a drámai vonal, ahogy írtad is sok dolog nem derült egy csomó karakterről, ami szerintem nagyot dobott volna rajta. Többek között nálam pl. az Angel Beats! is pont emiatt nem 10/10 (csak 9 ), mert összecsapottnak érzem itt-ott. Ez van, sok más nekem jobban tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Elicar V-HQ Macro MC 90mm/2.5 pengeéles 1:1 makro objektív Minolta MD csatlakozással Ritka darab!
- Sony A37 fényképezőgép + Tamron 70-300/4-5.6 AF Macro LD Di objektív
- PS4 Slim 500GB FIFA 21 1db kontrollerel
- Új Lenovo 16 Legion 7 WQXGA IPS 165Hz Ryzen7 6800H 16GB 1TB RX6850M XT 12GB GDDR6 Win11 2év Garancia
- Új Lenovo 16 Gaming 3 WQXGA IPS 165Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest